FBI offentliggør 128 sider om Whitney

Politet holdt godt øje med Whitney Houston - i FBIs dossier om sangerinden, kan man læse om afpresning og sindsyge fans

Whitney døde for et år siden, og nu kan hendes fans læse om livet med afpresning og skøre fans. (Foto: AP)
Whitney døde for et år siden, og nu kan hendes fans læse om livet med afpresning og skøre fans. (Foto: AP)

- Må indrømme at jeg ikke er spor misundelig på de såkaldte mega-stjerner. Faktisk er jeg tilfreds med min relativt anonyme liv.

Sådan skriver netdebattøren SaintViking i en kommentar til de afsløringer om Whitney Houstons liv, der fremgår af et 128 sider lang dossier fra FBI på den britiske avis the Guardians hjemmeside.

Vred fan og afpresning
FBI kan fortælle, at en advokat på et tidspunkt truede sangerinden med at afsløre visse detaljer om hendes privatliv, hvis ikke han fik 100.000 dollars. Og at sangerindens far senere fik lukket sagen med et ukendt beløb. Filen kan også fortælle om fans, der skrev mange og lange breve til sangerinden, der døde sidste år i Los Angeles.

En fan fra Vermont blev f.ex. interviewet af FBI, fordi han over en periode på 17 måneder, skrev ikke mindre end 66 breve. Politiet karakteriserede ham dog som harmløs, selv om han indrømmede at han blev vred når hun ikke svarede ham.

Men hvad mener du om at politiet offentliggør den slags?

Huffingtonpost.com har 346 læsere kommenteret FBI-rapporten, og ligesom på Guardian, er de fleste uforstående over for offentliggørelsen. Daliah Davis skriver f.ex.;

- Ville virkelig ønske, at FBI - og andre - ville lade hende hvile i fred.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere