Kræver hårdere straf til Bendtner

Vatpikke og nosseløse. nationen! har ikke meget respekt for den tænkepause, DBU har valgt at bruge som straf over for Bendtner

Reelt betyder DBUs straf, at Bendtner muligvis går glip af en kamp mod Armenien til juni. nationen! synes det er alt for billigt sluppet. (arkivfoto: Jens Dresling)
Reelt betyder DBUs straf, at Bendtner muligvis går glip af en kamp mod Armenien til juni. nationen! synes det er alt for billigt sluppet. (arkivfoto: Jens Dresling)

- DBU er en flok vatpikke. De tør ikke at statuere et eksempel overfor alle de danske spillere. Sølle!

Sådan skriver Pablo F., der dermed slutter sig til flertallet af de 8863 læsere, der foreløbig har svaret 'for mild' på spørgsmålet, 'Hvordan har DBU tacklet Bendtners seneste politi-sag?'.

Læs:

Se også: Bendtner: DBU rammer mig hårdt

Deltag i debatten i Ekstra Bladet. Skriv et læserbrev.

Tør kun slå på de små
- Det er jo bare en klassisk DBU-dom.. Når de har muligheden for at spille med musklerne overfor de 'små', så gør de det (Her tænker jeg fx på karantæne til Wichmann for "matchfixing"), men de tør jo ikke når det er stjernerne eller de store drenge i klassen (Bendtner, BIF og FCK), skriver Mark B., der slutter sin kommentar med ordet 'nosseløse'.

Læs:

Se også: DBU: Det er ikke en karantæne

Samlet siger 74 procent, at DBUs reaktion - en tænkepause på et halvt år til landsholdsangriberen - er for mild, mens 19 procent siger den er passende, og 7 procent at den er for hård.

Kalder i det en straf?
Jørgen S. argumenterer i sit indlæg, hvorfor han mener DBUs sanktion er en gratis omgang.

- DBUs karantæne til Nicklas Bendtner er ikke andet end Overskrift uden indhold. En gratis omgang.

- Den 28.2.2013 meddeler Morten Olsen han ser bort fra Nicklas Bendtner til de to afgørende kampe mod Tjekkiet ude og Bulgarien hjemme i marts. Grundet han har haft en langstrakt skade.

- Han har ikke spillet kampe for sin klub Juventus, siden december 2012. Får næppe mere spil tid i Juventus, da han kun er 6. valg til en plads i start opstillingen.

- Den 4.3.2013 - blot 5 dage efter meddeler DBU, at Nicklas Bendtner får et ½ års karantæne grundet spiritus kørsel i København indre by i går!

- Umiddelbart lyder det som en straf, men reelt set er det ingen straf, da DBU alligevel ikke har nogen planlagte kampe i dette tidsrum 4.3. – 4.9. 2013 udover en enkelt kamp mod Armenien.

- Den øvrige kamp er venskabskampen mod Polen i august. Hvor spillerne normalt, de bedste af dem, alligevel intet yder i de kampe, eller melder afbud. De har selv ferie på det tidspunkt mange af spillerne fra deres klubber.

- Bendtner skal alligevel bruge tid på at finde sig en ny klub til sommer, med henblik på at få spil tid. Næste vigtige DBU kamp er fredag den 6. september 2013 og da skulle karantænen så være udløbet. Helt ærlig DBU, kaldes det en straf?????

Hvad synes du DBU skal gøre?

Finn J. er en af dem, der synes det hele er blæst ud af proportion, og skriver kort og kontant:

- Det er godt vi har Nationen til at dømme Bendtner i stedet for det danske retsvæsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere