Griner af DBU: 'Karantæne' en gratis omgang

nationen! synes ikke der er meget straf i den 'tænkepause' på seks måneder, DBU giver Bendtner efter sigtelsen for spritkørsel

DBU ønsker derfor for nuværende Nicklas Bendtner al det bedste med sin genoptræning og fortsatte karriere på klubplan, skriver Lars Behrendt i dag. (Foto:Thomas Sjørup)
DBU ønsker derfor for nuværende Nicklas Bendtner al det bedste med sin genoptræning og fortsatte karriere på klubplan, skriver Lars Behrendt i dag. (Foto:Thomas Sjørup)

- Paradekarantæne

Sådan skriver nationens! Nils H. U. i en af hundredevis af kommentarer, DBUs reaktion på Bendtners seneste køretur, har fået på nationen!

Se også: DBU giver Bendtner halvt års karantæneSe også: DBU: Det er ikke en karantæne

- Ja det er ufatteligt at DBU vil være sig selv bekendt, skriver Preben P. og Brian J. kalder de seks måneders tænkepause, DBU kalder det, men som reelt betyder, at han ikke vil blive udtaget til den eneste mulige kamp han kunne deltage i, den i juni mod Armenien, for en 'gratis omgang'.:

- Manden er skadet og skal til genoptræning og så lige i kampform, så 6 mdr er ingen tid. nærmere en løftet pegefinger. klovnen skulle hyles helt og aldeles ud af DBU´s telefonliste. Fanme en gratis omgang fra dbu´s side.

Læs:

Se også: Bendtner: DBU rammer mig hårdt

Og Michael J. kan heller ikke se, at DBUs reaktion har noget som helst med straf at gøre:

DBU min bare røv
- DBU og min bare r.. jeg vil vædde med de har haft Nicklas i røret og så aftalt den karantæne efter som det jo ikke så ud som om Nicklas ikke skulle spille på landsholdet de næste 6 måneder alligevel.

- Det er jo ikke andet end symbolsk karantæne. Bendtner hvis ikke der er andre klubber der vil have dig så er jeg sikker på Brøndby godt vil, det kan være du kan være med til at spille dem op i superligaen igen i næste sæson, skriver Michael.

Men hvordan synes du DBU har tacklet Bendtners sigtelse om spritkørsel?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere