Emil 8.Z: man får ondt i røven af heldagsskole

Lærere og kommuner slås om heldagsskole - nu blander Emil fra 8.z i Vanløse sig i debatten.

- Jeg ser sådan på heldags skole, at hvis min 8. klasse - som allerede har svært ved at holde fokus, på, hvad vi skal lave i 4 lektion og frem - så hjælper det ikke, at når vi normalt har fri kl. 13.00-14.00, at vi så først får fri kl. 16-17.

Sådan skriver skolelev Emil A i et indlæg til nationen! om den strid, planerne om heldagsskole har skabt mellem lærere og kommunale arbejdsgivere.

Læs: Se også: Lærerforhandlinger brød sammen Lærerforhandlinger brød sammen

Læs også. Related contentHeldagsskole er da vældigt bekvemt!

Hvad med de stakkels lærere

- Vi skal også have tid til fx. Lektier, fritid, venner, sport, familie osv. Og hva så med de stakkels lærere, som skal kunde holde 3-4 timer med en klasse, som man ikke kan lave noget med?

De skal jo rette opgaver, diktater og læse prøver, det må være meget nederen at skulde det i den tid hvor man skulde have fri. (Hvis de ikke når det i skolen)

- Folkeskolen skal man komme i, det kan vi ikke gøre så meget ved, men hvis vi ville gå i skole fra 8-5 eller mere, så ville vi gå på efterskole !?!

- For det 5. Så for man mega ondt i røven, af at side ned på en gammel træ stol fra 8-13 (Hvis man er uheldig også splinter) og det bliver ikke bedre hvis man skal det i 3-4 timer mere.

Emil fra Kirkebjerg Skole i Vanløse bryder sig ikke om heldagsskolen, men hvad mener du?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere