Lærere bruger Thorning som skræk-eksempel

Danmarks Lærerforening mener at ordentlig undervisning kræver forberedelse - og bruger statsministeren som skrækeksempel

Manglende forberedelse går ud over kvaliteten.

Sådan skriver Danmarks Lærerforening på deres F acebook-side i teksten til et sammenklip af Helle Thorning, der igen og igen lover løsninger i morgen.

Og den sammenkædning og måde at lave kampagne på, har fået mere end 600 likes på siden - til gengæld er hårde ord i kommentarerne:

100 procent usammenligneligt
- Synes et potentielt rimeligt synspunkt drukner fuldstændig i sammenligningen med HTS. Det er jo 100 procent usammenligneligt og har ikke noget med noget at gøre, skriver Tim Pedersen og Birgitte Lund Thomsen synes Danmarks Lærerforening er sunket dybt:

- Manipulerede videoer af kendte politikere- tror I virkelig, vi får flere mennesker til at forstå vores virkelighed igennem det? Jeg synes, det er fornedrende og usagligt og helt uden føling med hvad der er brug for, at fremstille de her. Øv. Her er pengene ikke brugt godt!

Hvad mener du? Er det en god måde at lave kampagne på?

Kim Hansen mener også nej. Og anklager lærernes kampagnefolk for.....dårlig forberedelse:

- Det giver jo ingen mening. Det har intet med manglende forberedelse at gøre! Hvad er pointen? Hvis man ønsker en pointe med folkeskolen, så har man da totalt fejlet her. Måske pga manglende forberedelse?...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere