En dør med to forbandet flotte 'dørklokker'

Er man dum, når man godt kan lide at vise sig frem? nationen! svarer igen på RUC-forsker Kenneth Reinicke, der kaldte side 9-pige 'Dum som en dør'

- Et eksempel på en side 9-pige som fremstår klogere end en lektor fra et universitet. Forskeren skulle vist ikke have haft en holdning her, men dejligt at se at Louise både er smuk og kan komme med et fornuftigt svar ;-)

Sådan skriver Torben K. i en af de 99 kommentarer, nationen! har skrevet til artiklen '

Uanset lektorens holdning er Ekstra Bladets læsere meget begejstrede for 29-årige Louise Jensen, der også vandt titlen som Årets Side 9-pige i 2009. (FOTO: Samsoe Photography) TV - 27. feb. 2013 - kl. 19:56 Forsker om årets Side 9-pige: 'Hun er dum som en dør' hvor RUC-lektor Kenneth Reinicke, på baggrund af sin viden om køn, etnicitet og ligestilling, bruger udtrykket 'dum som en dør' om Louise, der blev årets Side 9-pige 2012. Og Brian M. er enig med Torben:

Kan man vurdere IQ på billeder?
- Hvad vil han kalde sig selv, hvis han vurderer andres IQ alene på et billede - det sgu da mere dumt. Om ikke andet kan Louise da prale, med hun også er køn, det han sgu nok heller ikke, skriver Brian M.

Mads T. går mere videnskabeligt til værks i sin kommentar, og forklarer hvorfor nogen viser sig frem:

Det handler om endorfiner
- At hun siger hun godt kan lide at vise sine bryster frem, har intet med intelligentsen at gøre, det har heller ikke noget at gøre med om hun har ben i næsen.

- Det har noget at gøre at der bliver udløst endogfiner, når hun viser sig frem. Der er forskel på hvor meget der bliver udløst alt efter person til person, men en person som hende, har nok en større udløsning end andre har.

Flotte dørklokker
- Og jo lige her og nu, hvor endogfinerene rasere i hjernen, så har man en nedsat intelligens, men det er det samme når man har sex eller ser porno. Det er kun her og nu, og ikke i det lange løb.

Og endelig er der nationen!-debattør Volbeat, der svarer igen på forskerens udtalelse med denne her bemærkning:

- En dør med to forbandede flotte dørklokker i så fald... :o)

Hvem holder du med - forskeren, der udtaler sig om Side 9-pigers intelligens - eller pigerne, der viser bryster?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere