Ny mistanke: Søhest i sushi

nationen! spørger, hvad der er galt med hestekød - og byder ind med hestekøds-vitser.

Hvad nu -skal man også være nervøs for at der er søhest i sushi? nationen! morer sig med hestekødsvitser - kom med dit bud i kommentarfeltet. (Foto: AP)
Hvad nu -skal man også være nervøs for at der er søhest i sushi? nationen! morer sig med hestekødsvitser - kom med dit bud i kommentarfeltet. (Foto: AP)

- Har du hørt, at bagerne også er ramt af hestekødsskalndalen? Det viser sig, at mange kanelstænger i virkeligheden er galopkringler...

Sådan lyder nationens! Jørgen G. bud på en hestekødsvits, og han er langt fra den eneste dansker, der synes, at hysteriet har taget overhånd. For hvad er der galt med at spise hest - det har danskerne altid gjort.

Læs:

En af H.S. Slagteris kunder mener ikke, de e rblevet oplyst om, at der har været hestekød i det kød, de har modtaget. (Foto: Claus Bonnerup) Samfund - 16. feb. 2013 - kl. 15:35 Pizzeria-ejer stiktosset på hesteslagter

Hævn dig, spis taberhesten
- Har du tabt penge på travbanen, tag hævn spis hest, skriver jhf, og 'Barba Mama H.' har en 'alle børnene'-konstruktion:

- Alle børnene spiste pizza, undtagen Ronny - det var hans pony :-)

nationen!-medlemmet med det opfindsomme navn Arhhhh K. gør sig ligesom Jørgen G morsom på andre fødevarersbekostning, og skriver:

Flodhest i fiskefrikadelle
- Bare det nu ikke viser sig at der er blandet flodhest i fiskefars, og søhest i sushi.

Og det sidste hestegrin i denne omgang kommer fra Lars C, der har lavet et udkast til et 'uddrag af menukort fra et tilfældigt pizzeria':

- 1: Red Horse 2: Dark Horse 3: Vallak special 4: My Pony - børnepizza.

Men hvad mener du om hestekødsvitser? Og har du nogensinde smagt kød fra en hest?

Annelise D synes ikke, der er noget at grine af efter afsløringen af hestekød i lasagne og pizza-kød og skriver:

- Til alle de tosser der mener der intet problem er fordi hest smager godt! Ja hest smager godt men hvis jeg køber oksekød vil jeg fandme ha oksekød! Hvis det er godt nok for jer at man ikke kan regne med varefortegnelsen er i jo oplagte emner i åndsvagforsorgen!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere