Er X Factor kun for de unge?

Med den type musik der spilles i X Factor virker det som om DR er ligeglad med sine ældre seere, mener Christian H. på 26 år.

Hvorfor anvender man ikke noget musik i X Factor der appelerer lidt bredere, som f.eks. The Beatles, spørger Christian H. (FOTO: AP)
Hvorfor anvender man ikke noget musik i X Factor der appelerer lidt bredere, som f.eks. The Beatles, spørger Christian H. (FOTO: AP)

- Nu skal DR altså til at vågne op og indse at det ikke kun er unge der ser X Factor! Chef for underholdningsafdelingen Jan Lagerman, der har det sidste ord skal altså til at finde nogle temaer som også fanger seere, som ikke lige er med på den moderne, umelodiske kedelige musik. Sådan skriver Christian H. Han synes at musikken i X Factor er al for entydig og skriver videre:

Bealtes vil være på sin plads
- Pt. er der jo meget moderne musik der er inspireret af 80’erne – så bør et 80’er tema da være lige til højrebenet? Der kører en Beatles-musical på teatret for tiden, så et Beatles tema vil også være på sin plads. Det er jo ikke alle der kan lide den moderne musik og nej, jeg er ikke en sur gammel mand, jeg er 26 år og kan godt kan lide ældre musik. X Factor skal være for alle og ikke kun for de unge ellers kan det jo lige så godt blive sendt på DR 3!

Har Christian H. ret eller har han misforstået konceptet i X Factor?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere