Åh nej: Endnu en mail, der er helt 'sort'

Får du også mails fra ukendte folk, der formulerer sig meget pudsigt?

Får du også mails fra ukendte folk, som vil opnå kontakt med dig - måske for at snyde dig for penge?

I hvert fald florerer der et hav af falske mails. Afsenderen vil have dig til at bekræfte din mailadresse, før du får mere information, vil trygle dig for penge, vil påstå at du har vundet en formue og blot skal sende dine bankoplysninger - eller vil overtale dig til at hjælpe et fattigt familiemedlem, der er kommet i knibe i udlandet.

Men nogle af de mails har et sprog, der er helt 'sort' - formentlig fordi de har været gennem en automatisk oversættelse til dansk.

Således har vi på redaktionen modtaget denne udmærkede mail:

...

Hilsen fra George Daniels

Jeg er George Daniels, en bankmand og meritsystem programmør (HSBC bank).

Jeg så din e-mail-adresse, mens du browser gennem banken DTC Screen på mit kontor i går så jeg besluttede at bruge denne meget chance for at kende dig. jeg mener vi skal bruge enhver lejlighed til at kende hinanden bedre. Men jeg kontakter dig for indlysende årsag, som du vil forstå.

Jeg sender denne mail bare for at vide, om denne e-mail adresse er OK, svar mig tilbage, så jeg vil sende flere detaljer til dig.

Jeg har en meget vigtig ting at diskutere med dig, jeg ser frem til at modtage dit svar på georgedaniels@postino.net<mailto:georgedaniels@postino.net>. Hav en dejlig dag.

George Daniels

...

Får du også 'svindler-mails', der får dig til at trække på smilebåndet, så del gerne ordlyden af dem med os andre i kommentarfeltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere