Valentinsdag - fornøjelse eller forfærdelig?

Er du vild med Valentinsdag eller hader du den som pesten - deltag i debatten

Er det til at kaste op over, når folk går amok i roser og chokolader? Giv din mening til kende. (Fotocollage: Polfoto/PA Photos)
Er det til at kaste op over, når folk går amok i roser og chokolader? Giv din mening til kende. (Fotocollage: Polfoto/PA Photos)

Er Valentinsdag en irriterende, kommerciel opfindelse, der kun har til hensigt at lokke penge ud af romantik-hungrende kærestepar, eller er det en god lejlighed til at vise sin bedre halvdel, hvor meget man holder af dem.

Meningerne er i den grad delte.

Læs også:

Se også: Utraditionel Valentinsgave: Gratis skilsmisse

Derfor giver ekstrabladet.dk nu én gang for alle læserne mulighed for at få afgjort, hvad der udgør den bedst mulige 14. februar - om det så inkluderer lyserøde balloner, romantiske kort og små chokoladehjerter eller en stor rød bøf, en øl og en fodboldkamp, må tiden vise.

Kom derfor med dit eget bud på den perfekte aften, og lad derefter andre læsere at bedømme, om det er god stil, eller du skal stramme dig mere an. Samtidig kan du også læse andre brugeres bud og give dit eget besyv med.

Skriv dit navn og dine planer i den interaktive boks under artiklen og få nationen!'s dom, lige så snart at indlægget er blevet godkendt af en moderator. Deltag også i afstemningen under artiklen.0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere