Numse-alarm: Bagholdsangreb på tysk Miss

Miss Germany konkurrencen er ramt af numseskandale - og lige nu leder hele landet efter den kvinde, der ejer den falske numse

Sådan ser numseefterlysningen ud på bild.de.
Sådan ser numseefterlysningen ud på bild.de.

Reglerne for at stille op i Miss Germany er ret så præcise - man må ikke have optrådt nøgen.

Så da dommerne i den store Miss Germany-konkurrence blot to dage efter delfinalen i Sachsen modtog et numse-foto med navnet Juliane Seyffert skrevet på, gik alarmen. For hvis det var hende, så skulle hun diskvalificeres.


Skandalens dag 2: Alarm på miss Germany blog

Det skriver bild.de, der også kan fortælle, at Miss Sachsen nægter ethvert slægtskab eller kendskab til den famøse numse.

Miss-ekspert: Numse over stregen
I bedste Bild-stiler jagten nu gået ind på numsens rette ejer - og her kan nationen! i bedste nationen! stil jo godt være behjælpelige. For tænk at blive diskvalificeret på grund af et bagholdsangreb med et falsk numsefoto.

- Reglerne i denne type konkurrencer er meget simple. Man må ikke have nogen nogen Babe- eller nøgenbilleder, og billedet af numsen her er over stregen, hvis man vil vinde en skønhedskonkurrencem siger den danske Miss-ekspert Josephine Helbrandt, der ikke har hørt om tilsvarende bagholdsangreb i Danmark.

Se også: Ni titler: Mega-år for danske miss'er

- Men nogen gange kan en kvindes succes, godt gøre en anden kvinde jaloux, og her kan vi jo se hvad det kan føre til, siger Josephine.

Men hvem tror du står bag numse-angrebet? Miss Sachsens kæreste, eller mor eller hende, der blev nummer to?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere