Fotovogne koster respekten for politiet

Foto: C. Andreasen/JP
Foto: C. Andreasen/JP

- Politiet klager over at befolkningen ikke længere viser dem nok respekt – det burde ikke komme bag på dem. I gamle dage var mottoet: ’Politiet – din ven og hjælper’, men det har politikerne skudt i sænk med de arbejdsbetingelser de giver det stakkels politi. Ikke mindst pga. ’politi-deformen’. Sådan skriver Leif L. Han ser en sammenhæng mellem politiets nidkære og massiv fartkontrol, der ikke tjener traffiksikkerheden, men udelukkende statskassen. Han fortsætter:

7-8 kilometer for meget
- Det nye tiltag har resulteret i flere fotovogne på vejene for at styrke trafiksikkerheden. Sikke en gang vås! Det handler udelukkende om at kradse pengebøder ind. De fleste bilister kører heldigvis pænt, men alligevel skal bilisterne snuppes, for at køre 7-8 kilometer for meget. Måden det sker på er kvalmende, en anonym kassevogn inde i vejsiden og så er politiet klar til at starte deres blitzkrig.

Bilister bør varko hinanden
- Jeg kunne gå med til at de holdt ved børnehaver og skoler, men man ser gang på gang, de holder steder, hvor det beviser, at det er pengene der tæller. Jeg kan kun opfordre alle bilister til at stå sammen og varsko hinanden, når de ser ’slangerne’ ligge på lur.

Feje tiltag
- Politikerne har jo kalkuleret med en gigantisk indtægt til statskassen i form af dette feje tiltag. Forhåbentlig bliver det ikke en succes, selv om politiet udtaler at hvis de holder et sted og ingen går i fælden, så er det en succes – hvem tror på den? Blitz mig et vist sted!

Er du enig med Leif L., eller tror du at politiets fartkontroller faktisk primært handler om at højne trafiksikkerhed?

0 kommentarer
Vis kommentarer