Thors fangevogter: Thor havde nykker

Han passede på Thor fra november til bortførslen i sidste uge. Men hundepsykolog Mads Jørgensen savner ikke hunden

Hunden Thor har fået masser af opbakning fra danskerne, som ikke mente at det var i orden, at politiet ville aflive den. Men nu løfter Thors 'fangevogter' - hundepsykolog Mads Jørgensen fra Hillerød Internat, hvor Thor boede fra november til sidste uge - sløret, og fortæller hvordan han oplevede Thor. Og det billede han tegner, er ikke særlig positivt:

Læs:

Se også: Her er Thor nu

- I mine øjne var han ikke en 'god hund'. Den havde ikke lyst til at indgå i dybere kontakt med os. Vi kunne gå tur med ham og servicere ham, men mere end tjenere blev vi ikke, selv om vi havde ham her i lang tid, siger Mads Jørgensen til Hillerød Posten.

Han havde udfald mod andre
- Jeg har ikke set den bide nogen. Men han havde i hvert fald udfald mod andre hunde - også hunde han havde mødt tit, hvilket ikke er normalt. Det plejer at fortage sig, uddyber Mads Jørgensen, hvis udtalelser allerede har fået nationens! Ellen D til tasterne:

- Hvad er det for udtalelser, hvad er det for en bedømmelse af den stakkels 7 årige schaeferhund, der med et, er blevet revet væk fra de vante omgivelser og det menneske den elsker.

Useriøst af hundepsykologen
- Hvis man er hundepsykolog burde man tage de betragtninger med i en bedømmelse af hunden. Thor har måske været angst, utryg for det fremmede sted og de mennesker han ikke kender. En hund på 7 år er ikke så nem at flytte, det burde Hr Mads Jørgensen da vide i sin egenskab af psykolog.

- At man tillader sig, specielt som hundepsykolog at komme med en udtalelse på det grundlag , at Thor ikke ville indgå i en dybere kontakt med personalet på internatet, det er simpelthen for useriøst for ikke at sige uforskammet overfor hundens ejer, men også overfor hunden.

- Tale er sølv.....................men tavshed er guld Hr Mads Jørgensen, slutter Ellen D, men det gør debatten om Thor nok ikke.

Hvad mener du? Er det ok at 'fangevogteren' og hundespykologen giver sin mening om Thors karakter?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere