Børnecheck til 25000 polske børn forarger

I sidste uge mistede en million britiske familier retten til at modtage børnepenge på grund af nedskæringer - men arbejdere fra EU fortsætter med at få tilskud til børn i hjemlandet

- Lad os nu få den folkeafstemning hurtigt. Jeg har ikke noget mod polakker, men de må altså tage sif af deres egne børn.

Sådan skriver 'harry100' fra Norwich på Dailymails hjemmeside i en af de 1464 kommentarer, regnestykket over britiske udbetalinger af børnepenge til andre EU-lande har fået indtil videre.

EU-borgere, der arbejder i England, har nemlig ret til at få udbetalt 1000 pund om året til deres førstefødte, og 670 pund om året til deres andenfødte - uanset om de er blevet hjemme i Polen, som anslået 25000 børn er.

Engelske børn betaler
- Jeg er målløs. Ganske enkelt. Det er som om almindelige mennesker slet ikke har noget at skulle have sagt mere, og at det kun er de velbjærgede, der laver reglerne, skriver tatty fra west sussex, mens jay fra Londons korte konklusion er så populær, at den har fået 4848 likes.

- Så engelske børn skal betale for børn i andre lande. Foragteligt.

I Danmark og en lang række andre lande er reglerne om børnetilskud forlængst lavet om, så børnene skal bo i landet for at modtage børnecheck, og ifølge migrationswatch, er det kun i England, Tyskland, Holland og Tjekkkiet, at udenlandske arbejdere får børnetilskud.

Hvad mener du? Hvis man betaler i skat i England, og har børn i f.ex. Danmark - skal England så betale børnepenge?

Pt modtager 35 danske børn bosiddende i Danmark børnepenge fra England ifølge migrationwatch. Og blandt de mange, mange eu-kritiske kommmentarer, er der et par enkelte, der synes det er en fin ordning. Bla. denne fra Yvonne:

- Tænk engang. Hvor vover de mennesker at komme her og udføre det arbejde, vi er for fine eller for dumme til. Og så mener de ovenikøbet, at de skal ha' lidt til deres børn, bare fordi de bertaler skat, skriver Yvonne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere