Læserne: Olsen 5 gange så pinlig som Wilbek

Det var ikke sjovt at se de danske håndboldherrer tabe VM-finalen i Barcelona - men fodboldlandsholdets nederlag til Makedonien var værre

Der var 637.000 der kiggede med i første halvleg af venskabskampen mellem makedonien og Danmark i går - og 613.000 kiggede med i 2. halvleg. En af dem, der faldt fra var Allan Møller R.:

- Har slukket for det lort, boldflyttere alle til hobe. Ingen kan eller tør gøre noget på egen hånd. Jeg vil fremover nægte at se dansk landsholdsfodbold indtil Morten Olsen er skiftet ud!

Læs:

Se også: Tøfting undrer sig: Hvad tænkte du på, Morten?Og Flemming A. er enig i at 'Morten Olsens tid er ovre', og stiller sig selv og nationen! et godt spørgsmål:

- Hvad er efterhånden meningen med det danske fodboldlandshold? Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg har ikke lyst til at følge et hold, som måske lige kniber sig med i en slutrunde, for så at blive blæst ud af hold, som måske nok har en større bredde, men også har en langt mere professionel tilgang til tingene.

De vandt da sølv i håndbold
Mange sammenligner skuffelsen i går med den de danske håndboldherrer, der led VM-historiens største nederlag i Barcelona, gav seerne søndag d. 27. januar. Flatus' kommentar til 3-0-nederlaget lyder f.ex.:
- Er det Ulrik Wilbek, der er landstræner?

Men det mener Per H. er uretfærdigt over for håndboldlandsholdet, og skriver:
- De vandt altså sølv ved VM, fodboldholdet kommer slet ikke med!

I en afstemning, som foreløbig 1565 læsere har deltaget i, er meldingen da også ganske klar. 84 procent mener, at håndboldherrerne gjorde en bedre end bedre figur en fodboldherrerne, som kun får opbakning fra 16 procent.

Men hvad mener du? Olsen sagde selv at han havde skylden for nederlaget - men synes du, DBU skal undersøge muligheden for et hurtigt trænerskifte?

Læs:

Se også: Morten Olsen: Min skyld

nationen!-medlem RafasGoatee maner til absolut besindighed, og skriver:

- Halli hallo, det er bare en ligegyldig testkamp... så snart DK står til VM står alle vendekåberne og hylder ham som Årets Mand...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere