Nigeria-brev: Århusianer snydt for 118.000

Politiet i Aarhus advarer mod Nigerianer-breve, efter en mand har betalt 118.000 til svindlere fra Afrika,

- Jeg har engang vundet $20.000.000 i et spansk lotteri. Og jeg har engang arvet $13.000.000 fra en gammel Gudfrygtig, kristen jomfru (selvfølgelig) der havde kræft og skulle dø ;)

Sådan skrev Martin B sidste gang nationen! morede sig over folk, der troede på de breve eller mails der jævnligt dumper ind fantastiske budskaber om arv, penge eller gevinster - som regel oversat til ubehjælpeligt dansk.

50 millioner lokkede
Og nu kan nationen! more sig over en århusiansk mand i halvfjerdserne, der i april sidste år blev kontaktet af en person fra nigeria, der fortalte om en konto med 50 millioner kroner, som århusianeren kunne få adgang til - hvis han altså bare lige overførte nogle penge til Nigeria.

I knap et år har aarhusianeren derfor sat penge ind på et oplyst kontonummer, men han ikke har set mere til de 50. mio. kroner, men i går fik han nok og gik til politet, skriver jp.dk i dag.

- Heldigvis ser vi stort set ikke denne form for anmeldelser længere, for folk er opmærksomme på, at svindlerne findes, og at de skal passe på, siger Mogens Brøndum, politikommissær ved Østjyllands Politi til avisen, men hvad siger du?

Er du nogensinde hoppet på de såkaldte Nigeria-breve - og og hvorfor/hvorfor ikke?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere