Annonce:
Annonce:

Kæmpetorsk: Storslem til Özlem

SF’s Özlem Sara Cekic har muligvis et stort hjerte -   på andre områder er hun knap så godt udrustet

Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

Det lignede en klar vindersag for SF’s ivrige forkæmper for samfundets allersvageste, Özlem Sara Cekic, da Liberal Alliances Joachim B. Olsen erklærede:

’Jeg brækker mig. Det er en hån mod de millioner af mennesker verden over, som sulter, at snakke om fattige i Danmark.’

Özlem inviterede den forhenværende kuglestøder til et møde med en fattig dansker, og efter en del research blev det den enlige mor ’Carina’.

Et ikke direkte lykkeligt valg.

Urolig mave
Med fare for at give Joachim B. Olsen urolig mave, så findes der faktisk fattigdom i Danmark. Der er anslået omkring 170.000 fattige danskere. Cirka 65.000 danske børn lever i familier med en indkomst under OECD’s fattigdomsgrænse.

Men Özlem fandt med omhu en enlig mor, som ikke lever under fattigdomsgrænsen. En bistandsmodtager, som efter SF’s egen definition på fattigdom ikke er fattig. Og som har flere penge til sig selv og sit barn end en del danskere, der går på arbejde hver dag.

Man må jo undre sig over, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre at lægge så mange kræfter i et politisk fremstød og derefter træffe så tåbeligt et valg.

Kæmpebrøler
Özlem skød ikke bare sig selv i foden. Samtlige danskere, der i forvejen havde svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen, går nu også rundt i fodtøj med skudhuller.

Efter at have fået tingene grundigt forklaret af SF’s ledelse kunne Özlem selv se fadæsen. Hun sagde til Ekstra Bladet:

– Jeg anerkender fuldt ud, at jeg har begået en kæmpebrøler.

Ingen sagde hende imod.

McDonald’s
I sig selv er det jo dumt nok til at være et meget effektivt forsøg på at blive kåret til Ekstra Bladets Nytårstorsk 2011 – men der er mere. Så meget, at Özlem er lige på nippet til at virke overivrig i sit forsøg på at score den store fisk, og det kan godt give bagslag.

For eksempel skrev hun i sommerferien på Facebook:

’Hvis det stod til mig, smed vi McDonald’s ud af landet. De betaler alligevel ikke skat. Det vil være en kæmpegevinst for folkesundheden og sundhedskassen!’

Meldingen vakte en vis opsigt, hvad alle andre end Özlem nok kunne have forudset. Hun skyndte sig at udsende en pressemeddelelse:

’Der er vist gået agurketid i den. SF har selvfølgelig ikke planer om at smide McDonald’s ud af landet.’

Selvfølgelig ikke. Hvor fik folk dog den vanvittige idé fra?

Vaskede hænder
Efter valget gennemførte SF’s partitop en fyringsrunde. En halv snes af partiets fastansatte fik sparket. Heraf var de fleste kvinder. To af dem var på barselsorlov, og en var højgravid og skulle gå på barselsorlov ugen efter.

Ligestillingsordfører Özlem sprang på Facebook og vaskede sine hænder:
’Jeg kan godt forstå frustrationen over fyringerne. Jeg synes, alle skal overholde ligebehandlingsloven. Men desværre har folketingsgruppen ikke været inddraget i beslutningen. Den har ligget hos ledelsen og landssekretæren.’

Meddelelsen var kun på Facebook i kort tid. Så forsvandt den sørme igen, og siden har det ikke været muligt at vriste ord om emnet ud af ligestillingsordføreren. Alt taler for, at hun har haft et opklarende møde med SF’s ledelse.

Özlem Sara Cekic har i helt overdådigt omfang gjort sig fortjent til en torsk. Men kandidaten i morgen er godt nok også fremragende.

Kæmpekvaj: Tid til nytårstorsk en 2011 Kæmpekvaj: Tid til nytårstorsk en 2011Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

AFSLØRINGAFSLØRING
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: