Siger nej til voksne tissemænd

Det er ikke kun, når der festival, at København mangler toiletter, mener nationens! Pia C. Mange bruger butikkernes toiletter, men de siger kun ja til børn. Se flere reaktioner fra gaden i videoen herunder

Hvis man skal, så skal man. Men synes du, der er nok offentlige toiletter i Danmark? (Foto: Colourbox)
Hvis man skal, så skal man. Men synes du, der er nok offentlige toiletter i Danmark? (Foto: Colourbox)

De titusindvis af feststemte mennesker, der deltog i Distortion fesitivalen i løbet af Kr. Himmelfarts-ferien, forvandlede København til en stinkende sø af tis.

Læs: København oversvømmet af tis

Men det er ikke kun, når der er gadefest, at urin er et problem, skriver Pia C på nationen!:
- Jeg syntes klart, det er et samfundsproblem, at der ikke er toiletfaciliteter på snart sagt hvert et gadehjørne, man kan finde toiletter i storcentre, men meget FÅ på f.eks. strøget. Det er da en menneskeret, at kunne komme af med sit flydende affald, og det er da bedre, at vi ikke skal gå og lugte til det hist-og-pist - det hører hjemme i et toilet, så byg dog for pokker nogle flere toiletfaciliteter i de byer, som er velbesøgt.- Myndighederne har så travlt med at komme efter fødevarerbranchen, når der findes bæ-bakterier i vores fødevarer, mens selvsamme myndigheder har skyklapperne på, når lignende bakterier får lov til at flyde i gader og stræder.. hvor dobbeltmoralsk er det lige!

- Rent turistmæssigt ville det også være et plus for danmark, hvis sådanne faciliteter er i top.

Brug kloakristen
Også Yannick Y. synes, det er for galt med de få toiletter:
- Kunne....folket da så for h.... bare finde ud af, at pisse hen over en kloakrist, og så smide deres forpulede skrald i dertil indrettede containere...!!! Byen er VORES, ja ja hvor den er. Den er danernes Hovedstad!!! Men det ser ud til, at man bare skal behandle den som om, det var en forstad til Anarki-ristan!!!

Men hvad synes du? Skal kommunen sørge for flere WC'er?

nationens! ungdomsreportere har været på gaden, og spurgt til folks tissevaner, og fundet ud af at mange forsøger at komme af med tisset i byens butikker, men de siger for det meste kun ja til børn. Voksne bliver afvist:

</p><br /><br />

0 kommentarer
Vis kommentarer