Kalder rockere 'reptilhjerner', hyldes på nettet

Hvis Ninna Andreasen kan veksle respekt til CD-salg, ser det godt ud. Hendes 4 minutters rockersviner får 6 stjerner på nationen!

- En kvinde går forrest - vi takker og prøver at samle mod til at gå med ved hendes side......

Sådan skriver nationens! Kevin J. i en af de 150 kommentarer artiklen om Esbjerg-sangerinden Ninna Andreasens Rockersang, der udkom på CD i sidste uge, har fået.

Se også: Ung sangerinde trodser rockerne

Kevin's hyldest har fået 47 plusser, og Thomsen - der skriver 'om hun så kun fik 2 sekunders fame, så er det fedt at de tabere får en sviner' får 25 plusser. Og i det hele taget er nationen! voldsomt glade for den sønderjydske sanger, der 'har nosser nok til at sige rockerne imod'. Martin - der har fået hele 93 plusser - skriver:

Faktisk fint gået
- Rockeres adfærd, når de slås indbyrdes, får en til at tænke tilbage på folkeskolen da 'Brian og Johnny' kappedes om, hvem der først havde hår på bollerne og hvem der først fik overskæg eller min knallert har 1 gear mere end din knallert osv. osv..

- Jeg syntes faktisk det er fint gået af hende....

Pladeselskabet oplyser, at der foreløbig er bestilt et tocifret antal CD'ere på hjemmesiden. Det er pænt på en CD, der først kommer i handlen i dag, oplyser Morten fra Trechomarecords.

Hvor tror du Ninna havner på den danske hitliste?

0 kommentarer
Vis kommentarer