Afsløret: Snød Sugardaddy med stjålne bryster

Hvad laver min kavalergang på forsiden af Ekstra Bladet? En smuk ung kvinde har været udsat for brysttyveri på dating-sitet Sugardaters, der nu ændrer foto-reglerne

Et par bryster - tvysstjålet fra Facebook. Men er du også blevet snydt af stjålne fotos - eller har du selv snydt? (screendump fra  www.facebook.com/pages/Nude-Girls-Only-for-men)
Et par bryster - tvysstjålet fra Facebook. Men er du også blevet snydt af stjålne fotos - eller har du selv snydt? (screendump fra www.facebook.com/pages/Nude-Girls-Only-for-men)

- Nej, jeg vil ikke stå mere frem, bare de har fjernet det.

Sådan siger den unge kvinde, der i går uforvarende lagde barm til en artikel om dating-sitet Sugardaters.

Se også: Forkæl mig for 2500 om måneden

Sugardaters har gjort sig bemærket ved at spille med åbne kort i den forstand, at pigerne bliver bedt om at skrive, hvor mange penge deres Sugardaddys skal spendere på dem. Og nu gør de sig altså bemæket ved at have stjålne bryster i deres profiler. Fotoet af kavalergangen lå på en profil oprettet af chpgurl, der mente at hun skulle forkæles for 2500 kroner om måneden. Men profilen var altså fup, og billederne er slettet nu. Hos Sugardaters har Rasmus Hjulgaard røde ører:

De er væk
- Vi fjernede billederne med det samme. Men det er helt sikkert et problem som alle datingsider kender.

- Allerede før dette har vi været i gang med at finde ud af, hvad vi skal gøre for at skabe større tryghed for vores brugere. Om få dage vil vi lancerer vi muligheden for at vores brugere kan blive verificeret, og få en markering på personens profil og billeder.

- På den måde kan andre brugere se om det enkelte billede er verificeret og om det er verificeret at personen er den alder som personen siger han/hun er, siger Rasmus.

Men hvad siger du? Er du blevet snydt af stjålne profilbilleder - eller har du selv stjålet billeder fra nettet, og brugt dem for at snyde andre?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere