Medisterdanskere og enfoldige muslimer

nationen!-debattør S. Jørgensen er træt af at indvandrerdebatten i Danmark stort kun udspilles mellem to ekstreme fløje

Den danske udlændinge debat består af to tåbelige fløje, mener S. Jørgensen (Tegninger: Morten Ingemann)
Den danske udlændinge debat består af to tåbelige fløje, mener S. Jørgensen (Tegninger: Morten Ingemann)

- Jeg er så træt af den officielle hyldest til vores såkaldt multikulturelle samfund. Sådan indleder S. Jørgensen et indlæg til nationen! Han er træt af at debatten om indvandrer, halalkød, etc. altid føres af to idiotiske yderfløje og han savner noget almindelig sund fornuft i samfundsdeabtten. Han fortsætter:

Kun to tåbelige fløje
- Reelt kan jeg kun få øje på to kulturer:
1): Den efterhånden, af alle salonfæhige forladte og derfor udrydningstruede, samt stedse mere medisterpølseagtige, danske kultur.
2): En påtrængende, intolerant og enfoldig muslimsk ditto, repræsenteret af ca. 200.000 herboende muslimer, understøttet og fremskyndet af stuerene meningsdannere, der enten ønsker at signalere et uudtømmeligt overskud og en endeløs tolerance, eller i virkeligheden er rædselsslagne for den mindste konfrontation og følgelig vælger, ligefrem (!), at være på forkant med at gøre knæfald på resten af befolkningens vegne.

Det multikulturelle køleskab

Drej dog skruen den anden vej. Start i det små med at suspendere de tåbelige bespisningsregler i daginstitutionerne. Lad forældrene, som det i virkeligheden naturligste, sørge for madpakker til ungerne så nutellamadder, leverpostej, grisesylte sammen med halal- og kosherkorrekt ædelse kan stå fredsommeligt side om side i institutionernes multikulturelle køleskabe og holde sig friske under den, af Levnedsmidelstyrelsen, fastsatte maks. temperatur, indtil de fortæres af de små, af os andre endnu ufordærvede munde –<TH>gerne under afsyngelse af den rørende, men næsten glemte børnehave-ode: ’Nu vil jeg spise min gode mad, som mor(/far) har lavet, for at gøre mig glad’.

Har S. Jørgensen en pointe - evner vi simpelthen ikke at føre om indvandrere, flygtninge og integration på et fornuftigt niveau. Er debatten generelt alt for skinger - både til den ene og den anden side?