Annonce:
Annonce:

Skotte vil adoptere dødsdømt dansk hund

Poliet vil aflive schæferen Qwanta, fordi den har bidt en anden hund. Nu tilbyder en skotsk kvinde at adoptere hunden inden dødsprøjten

Nancy Hicks fra Skotland tilbyder nu at redde en dansk hund, der står til aflivning. Skal hun have lov til at adoptere den?
Nancy Hicks fra Skotland tilbyder nu at redde en dansk hund, der står til aflivning. Skal hun have lov til at adoptere den?
Annonce:
Følg nationen!

Det er ikke kun i Danmark, at hundeloven vækker stærke følelser. Både listen over 13 forbudte racer og reglen om at hunde skal aflives, hvis de bider andre hunden, har fået debatten til at rase i en del af Danmarks nabolande, og især tyskere har givet udtryk for, at de frygter for deres hundes liv, hvis de besøger danmark. Og nu har et opslag på schæfersiden 'We Love German Sheperds' skabt fornyet røre.

Trist hundetræner: Politi vil aflive min hund


Opslaget på den engelskesprogede side, der har skabt debat om de mange hundeaflivninger den danske hundelov har ført med sig.

Tør ikke tage hund med til Danmark
Mere end 150 har kommenteret historien om hundetræner Brittas hund, der lige nu står til at blive aflivet, fordi den har nappet en anden hund. De skriver om den hundefjendske danske lovgivning, og samler underskrifter mod loven.

- Jeg skammer mig over mine danske rødder, skriver Dawn Sharples f.ex., og Sue Price er enig.

Annonce:

- Latterlig lovgivning. Vi har en schæfer som bliver meget nervøs, hvis andre hunde laver ballade omkring ham. Ham ville jeg ikke turde tage med til Danmark, og jeg vil opfordre alle til at hjælpe de danske hundeejere.

Send den til Skotland
Skotske Nancy Hicks gør skridtet videre og tilbyder at redde Brittas hund ved at adoptere den før den får dødssprøjten.

- Hunde skal ikke aflives, bare fordi de opfører sig som hunde, og jeg vil aldrig nogensinde tage mine hunde med til danmark. Faktisk vil jeg aldrig besøge Danmark efter at have læst det her. Jeg vil hjertens gerne adoptere Qwanta, hvis nogen kan bringe til Skotland. ja, så stærkt føler jeg for den hund, skriver Nancy, og administratoren på Facebook-siden siger, at der er folk, der gerne vil betale for transporten.

Men hvad mener du om, at udlændinge nu vil redde dødsdømte anske hunde ved at adoptere dem?

Foreningen Fair Dog fortæller til nationen!, at de har fået mange henvendelser fra udlændinge, der vil redde danske hunde, nu hvor de ikke må leve i Danmark.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: