Blå i røven, rød i hovedet: Sådan kender du en S/SF-vælger

15,460 læsere har stemt, og flertallet mener at Johanne bør straffe regeringen, trække støtten og presse et valg igennem.

De røde vælgere fik pisk i går, da Bjarne Corydon droppede Enhedslisten og lave de aftale med Løkke.
De røde vælgere fik pisk i går, da Bjarne Corydon droppede Enhedslisten og lave de aftale med Løkke.

- Ja, nu kan man da altid kende en socialdemokrat/SF'er. De er RØDE i hovedet og BLÅ i røven af alle de tæsk, de får af Helle.

Sådan skriver Peter N. om den aftale om finanslov regeringen indgik med Venstre og Konservative i går. Og som efterlod Enhedslisten uden for døren.

Se også: Arbejder-boss: Johanne rullede den røde løber ud for LøkkeSe også: Regeringen indgår finanslov til 10 milliarder med Løkke og co.Se også: Engell: Helt afgørende aften i dansk politik

- UNDER AL KRITIK. Det eneste gode, der kommer ud af det her er, at socialdemokrtiet vil miste en masse stemmer til enhedslisten., skriver Jonas M. og Bjarne P. kommenterer også op spliden i den 'røde lejr':

- Fantastisk ud over alle grænser, at de forhandler med de røde anarkister i måneder og så laver VK en aftale på en aften. Nogle er komplet til grin for deres egne penge. Tillykke med et gedigent come back Lars 'statsminister' Løkke.

75 procent vil have valg
Flertallet (60 procent) af de røde vælgere, der har svaret på spørgsmålet 'Skal Enhedslisten trække støtten til regeringen, så der bliver valg?, svarer ja - og det gør blå vælgere også. Men pudsigt nok er det 80 procent af de blå vælgere, der gerne vil have valg. David L tror at Enhedslistens folketingspolitikere tænker mere på deres egen gode løn, end på deres vælgeres:

- Nu må vi se om liste Ø kun sidder derinde på borgen for deres løn skyld eller om de har noget at have det i.

Hvad mener du?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere