Rasende far: At lukke skolen på grund af stormen er latterligt

Hele Danmark er på den anden ende på grund af stormen Bodil - men hallo, det er bare et blæsevejr, skriver nationen!-medlem, der opfordrer til at slappe lidt af

- Kære Danmark. skal vi nu ikke lige slå koldt vand i blodet, for det er sku da ved at tage overhånd.

Sådan skriver nationen!-medlem Retrospect i en af de eftertænksomme kommentarer om Bodils forventede ankomst. Han mener som mange andre, at der er gået lidt for meget panik i meteorologerne - og andre, der varsler:

- For 20 timer siden anbefalede Beredskabsstyrelsen at man blev indendøre og fik ladet sin computer og telefoner op - DSB meddelte, at man præventivt indsatte nødplansafgange og ellers indstillede S-togsdriften.

Lad os os ikke lukke hele Danmark
- Nu har jeg, som så mange andre forældre, afleveret mine unger i institution, for der at få at vide, at skoler, børnehaver mv. lukker 1130 jf. anbefaling fra Beredskabsstyrelsen.. UNDSKYLD MIG LIGE - det er selvfølgelig trist, hvis vejret koster liv som det var tilfældet sidst, men lad os nu ikke lukke hele Danmark præventivt..

Se også: Bodil lukker gymnasier og skoler til middag

- Lukkede skoler og institutioner betyder, at forældre nødt til at tage hjem fra job. Vi må håbe der ikke er nogen, der skal føde, kører fast, eller der ligger et træ over vejen, for Fødegangen, Falck osv har valgt at følge trop med DSB og efterleve Beredskabsstyrelsens anbefalinger....: "LUK LORTET OG LØB FOR LIVET !!" OMG.........

.- Det er fint nok at vi er forberedte, men når de lukker institutioner mv. så skal håndværkerne, sygeplejerskene, lægerne, Falckredderne mv hjem og passe unger - hvem skal så hjælpe dem, der rent faktisk får behov for hjælp, slutter Retrospect, der holder til i Varde Kommune. Tønder Kommune lukker også skoler skriver jv.dk og Anni B. er enig i, at der bliver pisket en stemning op:

- Kan vi sguda ikke bare tage det som det kommer, skriver hun og Pia B. fortsætter:

- Helt ærligt så skulle man næsten tro at det er en naturkatastrofe hver gang det blæser lidt kraftigt, vi har haft storm , orkan og kraftig blæsevejr i hundredvis af år, og vi ved vi skal passe på med at gå ud. Hver en lille kraftig vind bliver efterhånden blæst op som om det er verdens undergang.

Hvad mener du? Burde Danmark slappe lidt af og tage det som det nu kommer eller er det bedre at være forsigtig?

0 kommentarer
Vis kommentarer