Skønhedsdronning med åben eller lukket mund

Angela smiler med lukket mund - Nikoline viser tænder. Men har de det, der skal til for at blive skønhedsdronning eller Trine eller Charlotte skønnere?

Angela og Nikoline har brug for din stemme, hvis de skal have nationen! wild-card til skønhedskonkurrencen Queen of Scandinavia. Får de den? Foto: Irfaan Khan)
Angela og Nikoline har brug for din stemme, hvis de skal have nationen! wild-card til skønhedskonkurrencen Queen of Scandinavia. Får de den? Foto: Irfaan Khan)

Trine, Charlotte, Nikoline og Angela var med da skønhedskonkurrencen Queen of Scandinavia holdt casting nummer 6 i weekenden.

Det foregik i Freedriksberg Center og som tidligere har nationen! fået lov til at udvælge én skønhed blandt de fire udvalgte - hende, der med et wildcard stryger direkte i den store finale, hvor de endelige vindere, skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence med alt betalt.

Se også: Christina: Tak til Ekstra Bladets læsere

De titler fire titler som pigerne dyster om i år er:

Miss Supranational Denmark 2014

Miss Intercontinental Denmark 2014

Miss Tourism International 2014

Top Model Of The World Denmark 2015

Se også: Ni titler: Mega-år for danske miss'er

Når Queen Of Scandinavia har rejst hele landet rundt udvælges 20 finalister til det store finaleshow. Et dommerpanel vælger 19 finalister, mens den sidste finalist findes via nationens!/Ekstra Bladets Wild Card, og det er her din stemme betyder noget

Se også: Hvilken Herning-pige skal have alt betalt?Se også: Yes, fire skønheder fra Næstved

Til finalen skal pigerne først igennem en workshop hvor de lærer at arbejde som modeller med catwalktræning, et stort fashion photoshoot og meget mere. Dagen efter afholdes det store finaleshow hvor pigerne skal på catwalken og gå et modeshow i tøj fra forskellige kendte designere. Her vil et dommerpanel kårer fire vindere som skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence, med alt betalt.

Men først skal vi finde den skønneste fra Fredriksberg Center - så hvem skal være skønhedsdronning?

Trine:

---------------------------------------------------

Charlotte:

--------------------------------------------------

Nikoline:

-------------------------------------------------

Angela:Sæt dit kryds

0 kommentarer
Vis kommentarer