Bilderberg-møde på hemmeligt sted i Danmark

I slutningen af maj kommer 130-150 beslutningstagere til Danmark for at holde årets Bilderberg-møde. Hvorfor lige i Danmark?

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

- Der er kun en ting at gøre, hvis det her fortsætter i det skjulte.......

- Duk op med fakler og høtyve og stil dem til skue.

Sådan skriver netdebattøren 'The thrush' i en af de 206 kommentarer nyheden om, at Bilderberg-gruppen i år skal mødes i Danmark, har fået på hjemmesiden Infowars.com.

Bilderberg-gruppens egen side er der ingen detaljer om sted og præcis dato i den kortfattede besked, der blev lagt ud tidligere på dagen. Her kan man blot læse, at årets møde - som er møde nummer 62 og det første i Danmark siden 1969 - skal finde sted i Danmark sidst i maj måned.

Sidste år deltog Bjarne Corydon i Bilderberg-mødet, ligesom Ekstra Bladet kunne afsløre, at flere

Dong-bosser i hemmelig loge

Hvor tror du mødet skal foregå, hvad tror du de skal snakke om i år og hvorfor tror du det netop er i Danmark mødet i Bilderberg-gruppen skal foregå?

En Facebook-gruppe der kalder sig OccupyBilderbergDenmark har skrevet, at Bilderberg ikke er velkomne i Danmark, og mange debattører på Infowars.com er ligesom Trush meget aggressive i tonen.

Men hvad mener du? Skal verdens beslutningstagere ikke have lov til at mødes uden kameraer og referater og kritiske journalister?