Før møde i Danmark: 3 mystiske Bilderberg-episoder

Først Fogh's, så Thorning's valgsejr. Og nu også salget af DONG. 183 danskere har allerede klikket 'deltager' i den demonstrationen M. Wilder arrangerer foran årets Bilderberg-møde i Danmark

- Er det tilfældigt at top-politikere, industriens topfolk og topmedie-folk kommer med, uden man hører om hvad de laver der???

- Er det tilfældigt at feks Fritz Schur efter salget forlader Dong - efter at have været med til at køre det mere eller mindre ned med tvivlsomme projekter??

Sådan skriver M. Wilder, der lige nu er ved at arrangere en større demonstration mod det årlige møde i Bilderberg-gruppen, i et brev til nationen! Mødet, med 130-150 internationale beslutningstagere, foregår for første gang siden 1969 i Danmark og Wilder, der gennem flere år har undret sig over den sammenhæng, der er mellem danske deltagere i møderne, og begivenheder, der indtræffer kort efter, vil gerne have alt frem.

'Belejligt' siger Enhedslisten om et vigtig dokument, der er forsvundet fra Anders Fogh RAsmussen.(Arkivfoto: Anders Brohus) Politik Hemmeligt referat blev væk hos Fogh

Tre tilfælde - eller hvad?
Wilder fortsætter sit brev til nationen! således:

- Er det tilfældigt, at Bjarne Corydon deltager i Bilderberg mødet 2013?

- Eller at Fogh og Thorning har været der og ender med at blive 'statsminister'? For siden at sælge ud af Danmark bagefter?

- De snakker om åbenhed og ja, gennemsigtighed, mens de selv skjuler sig bag hemmelige møder, skriver Wilder, men hvad mener du?

Tror du Bilderberg-møderne er med til at bestemme, hvem der skal være statsminister i Danmark? Eller om f.ex. DONG skal sælges til en amerikans investeringsbank?

0 kommentarer
Vis kommentarer