Fire børnecheck-forslag: Hvad stemmer du?

nationens! Bjarne H synes det er pudsigt, at 'børnehaven' Christiansborg, skal bestemme, hvem der skal have dansk børnecheck. Hvad ville du stemme, hvis du sad i folketinget?

- FOLKETINGET opfører sig som en 'STOR BØRNEHAVE' - ja, undskyld til BØRNENE.

- Dette gælder samtlige partier fra venstre side til højre side, hvis i var ansat i et privat firma fik i et LOS BAG I og det gælder hele banden.

- Hvis det gjaldt krudt & kugler kunne i blive enige.

Se også: Professor: Indeksering af børnecheck kan være svært

Fire forslag - mindst
Sådan skriver nationens! Bjarne H om den børnecheck-debat, der i dag udfolder sig i Folketinget. Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance, har fremlagt et forslag, der der pålægger regeringen at følge det gamle optjeningsprincip for børnecheck.Enhedslisten har stillet sit eget lovforslag i Folketingssalen, som går ud på helt at stoppe udbetaling af børnecheck til borgere, hvis børnene ikke bor i Danmark, og endelig vil regeringen undersøge om man kan indeksere børnecheckens størrelse, så udlædninge får mindre end danskere, ligesom man også vil undersøge om man kan omlægge børnestøtten til fradrag fordelt på begge forældre.

- Tænk at de endnu ikke har fundet ud af at lave børnechecken om til noget andet, hvor svært kan det være?...

- Del beløbet ud på et fradrag, en smule i social støtte til økonomiske trængte familier (dem der ikke kan få fuld udbytte af fradraget) og et tilskud til institutionsplads, så er problemet løst, skriver Peter T. på nationen!, men hvis du var politiker - hvad ville du sælge stemme?

0 kommentarer
Vis kommentarer