Mister 80.000 kr: Glemte at tjekke e-boks i 30 måneder

Han troede at chefen sendte pensionsbidrag til pensionskasssen. Men det gjorde chefen ikke. Havde medarbejderen tjekket sin e-boks, havde han været 80.000 rigere i dag

- Det er helt ok ikke at gide at være en del af den fagre ny verden, hvor mere og mere af vores information om alt, men især vores økonomi, foregår via nettet og deriblandt e-boks.

- Men det er borgerens eget ansvar at tjekke sin post. Både den postkasse på væggen og den elektroniske. Sparekassen har lagt rigtig mange advarsler i den elektroniske postkasse i form af kontoudtog m.v.

Sådan skriver Karsten JH på Fagbladet3Fs hjemmeside i en kommentar til en historie, der viser hvor dyrt det kan være IKKE at tjekke sin elektroniske postkasse, den såkaldte e-boks.

En medarbejder troede igennem to et halvt år, at han og firmaet - som det fremgik af lønsedlernene - betalte til pensionskassen. Men lønsedlerne løj, firmaet beholdt alle pengene, og fordi det nu er gået konkurs, får medarbejderen kun sit tilgodehavende seks måneder tilbage. En klage til Pengeinstitutankenævnet har ikke hjulpet. To års pensionsopsparing er pist forsvundet, og havde han tjekket sin e-boks hvert år, kunne have opdaget, at der ikke var gået penge ind.

Hvad med dig? Tjekker du din e-boks?

- Det er altså ikke let at klare sig i sådan en verden. Det er ikke gammeldags med service, skriver Keth B. i sin kommentar, men hvad mener du?

Er det godt nok, at man kun modtager vigtige oplysninger i sin e-boks?Deltag i debatten i Ekstra Bladet, skriv et læserbrev (husk navn og adresse)

0 kommentarer
Vis kommentarer