Glad nabo til rockerborg: Hvis bare man ikke provokerer

Hvad stiller man op med rockere, der gerne vil have et sted at mødes? Bandidos vil gerne have klubhus i et industrikvarter - er det en løsning?

- Gi dem dog et sted de kan være...hvor de kan holde deres fester...

Sådan skriver nationens! Peter J. om de problemer, Bandidos-huset i Vanløse giver naboer og politikere.

Se også: Bandidos vil forhandle med kommune om at flytte

- Der må sgu da være rigelige med gamle huse og bondegårde med lader til motorcykler, biker'erne kan få gratis, hvis de bare vil gøre den i stand.

Man skal bare ikke provokere
- Mange af dem har jo en ganske almindelig job, det er jo ikke alle der er på overførsels penge, de kriminelle ting kan der gøres noget ved, men vi har altså forsamlings frihed her i landet, skriver MSChumacher og Alfons Å., der synes alle foreninger skal have mulighed for at mødes, skriver:

- Jeg har været Nabo til Bandidos i Stenløse i mange år, og de gør sku ikke nogen fortræd, med mindre du selv provokere dem, så selvfølgelig skal de da have lov til at blive i det hus på lige fod med alle andre.

- I kan være sikker på en ting, så længe Bandidos har klubhus der, så sker der ikke nogen indbrud i det kvarter.

Så kan man også låne deres værktøj
- Hvis naboerne gav dem en chance, så ville de sku opdage de er nogle helt almindelige flinke mennesker, der både låner deres værktøj ud eller hjælper dig hvis, du står og har et problem.

- Jeg har altid været glad for mine naboer Bandidos i Stenløse, men nu har Stenløse Kommune desværre fået dem smidt ud for år tilbage, skriver Alfons.

Miljøministeren har i dag nedsat et udvalg, der skal se på rocker-borg-problemet, og Bandidos foreslår selv, at de skal have lov til at rykke ind i et industrikvarter.

Hvad synes du? Skal rockerne have lov til at have klubhus i industrikvarterer?

0 kommentarer
Vis kommentarer