Ku' godt i går - i dag er der helt lukket

Kampagnesiden er lukket og billederne er ikke længere til rådighed. Sådan skriver formand Freja Rocks fra HK Ungdom i en mail til nationen!, om 'Ta' mig', jeg er lettere end du tror: Elevplads søges'-kampagnen.

De 13266 læsere, der har svarer på spørgsmålet 'Hvad mener du om elevplads-kampagnen fra HK Ungdom Hovedstaden?' er totalt splittede.

Se også: Normalt er I nice, men føj for fanden

43.94 % svarer, at den er god, men 43.52 svarer at kampagne er smagløs - og den sidste gruppen endte med at få ret. HK Ungdom Hovedstaden har efter bare en dags nøgen-kampagne, lukket helt ned:

- Der er ca. 11.000, der står og mangler en praktikplads på en virksomhed.

Sårbar når man er uden elevplads
- Vi har lavet en kampagne med både en ung mand og en ung kvinde, hvor vi gerne ville vise, hvor sårbar man er, når man som ung står uden en praktikplads.

- Kampagnesiden er lukket og billederne er ikke længere til rådighed, skriver Freja Rocks fra HK Ungdom Hovedstaden, der ikke vil svare på, hvad de nu vil gøre for at skaffe elevpladser, men gerne vil sige, at det faktisk ikke så svært at tage en elev ind.

- Som arbejdsgiver kan man få refunderet en del af udgiften – og samtidig får man den nyeste viden ind. Det er vores budskab, skriver Freja.

Men hvad mener du om at HK Ungdom Hovedstaden nu dropper kampagnen - og har du ideer til andre måder at lave kampagne for flere elevpladser på?

0 kommentarer
Vis kommentarer