Vred vælger til Holger K: Du skal ikke kalde mig halvhjerne

Holger K kalder de 439 danskere,der vil fløjte i protest, når Thorning taler i Fælledparken, for halvhjerner. - Men vi gør det helhjertet, skriver Peter L., og Michael T er vred: Hvad fanden du dig ind at kalde folk for halvhjerner.

- Det er skam ikke halvhjernet! - Men gjort med hele hjertet!

Sådan skriver nationens! Peter L. i en af de 143 kommentarer, SFs Holger K. Nielsen har fået for sin 'halvhjerne'-kommentar.

Se også: Trussel på Facebook: Det får Thorning i hovedet 1. maj

Den tidligere minister og partileder sammenligner de planlagte larmeprotester mod Thorning 1. maj med nazipartiets opførsel i tredivernes Tyskland, og kaldte i samme hug de vrede vælgere for halvhjerner.

'Har forstået, at nogle halvhjerner på den såkaldte yderste venstrefløj har tænkt sig at sabotere Helle Thornings 1. Maj-tale gennem en larmende fløjtekoncert. Troede ellers at 1. Maj var en festdag, hvor vi skal give kant til højrefløjen, men der er altså nogle som i stedet agter at hjælpe højrefløjen.'

Holger K Nielsen på Facebook

Men Peter L er ikke langtfra den eneste, der ked af at blive halvhjerne. På Holgers egen Facebook-side kalder Jørgen R. ham ligefrem arrogant:

Du er arrogant, Holger
- Ærlig talt så synes jeg det er arrogant af dig at kalde mig for en halvhjerne fordi jeg ønsker at bruge min ytringsfrihed til at udtrykke min utilfredshed med at statsministeren fortsat ikke vil føre den politik hun er blevet valgt til.

- Jeg stemte selv på socialdemokratiet, og er nu rykket til venstre, og stemmer enhedslisten næste gang.

- SF er idag et klart borgerligt parti, der har en anelse af fordums socialdemokratiske skær over sig, så det er jer, der er højrefløjen, og ikke os der gerne vil en venstreorienteret politik, hvor der er plads til både pensionister syge og arbejdsløse og uddannelsessøgende, skriver Jørgen og Michael T er endnu mere direkte i sin kommentar:

Flertal: Larm er en god ide
- Hvad fanden bilder du dig ind at kalde folk halv hjerner blot fordi de vil gøre opmærksom på den er helt galt politisk, skriver Michael.

Af de 6923 læsere, der foreløbig har deltaget i debatten om larmeprotesten mod Thorning d. 1. maj, svarer 26 procent, at det er en dårlig at fløjte når socialdemokratiets formand taler, mens 63 procent synes det lyder som en god ide.

Thomas HN. mener på Holger K.s Facebook, at det handler om ytringsfrihed:

Folk har brug for at sige fra
- Vi repeterer lige: YTRINGSFRIHED. Folk er dødtrætte af den redigerede virkelighed og det show politikerne - og især regeringen - kører fra Christiansborg.

- Folk er rasende og har brug for at sige fra og give udtryk for deres frustration. Politikere skal til enhver tid være klar til at møde vælgerne, uanset om det er logrende medløbere eller frustrede og vrede vælgere.

- Jeg håber der bliver endnu mere organiseret larm og uro end sidste år.

Det er LO og FTF, der har inviteret Helle Thorning til at tale i Fælledparken 1. maj. Tror du, de havde regnet med en larmeprotest?

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer