P-vagt var nybegynder: Trækker bøde tilbage

Flere hundrede nationen!-medlemmer diskuterede Ole Kristensens p-bøde før påske. Nu kan nordjyske.dk fortælle, at den er trukket tilbage

Parkering foran egen indkørsel kan koste dyrt i Aalborg Kommune. Det her foto er fra sidste år.
Parkering foran egen indkørsel kan koste dyrt i Aalborg Kommune. Det her foto er fra sidste år.

- Jeg er ret sikker på, at årsagen til at afgiften blev trukket tilbage er medieomtalen. Tror ikke chefen havde gjort det af sig selv.

Sådan skriver HENNING J i en af de 18 kommentarer, den glade nyhed om en p-bøde, der bliver trukket tilbage i Ålborg, har fået på den lokale avis nordjyskes hjemmeside.

- Ja godt at der er lidt retfærdighed til, men den medarbejder der har udstedt denne må til en alvorlig samtale?, skriver CARL E. og skal man tro bilejeren, 66-årige Ole Kristensen , der en sen aften fik en p-afgift for at parkere foran en ind- og udkørsel til sin egen grund - selv om der ikke er nogen ind- og udkørsel - har P-vagten været på chefens kontor.

Fik p-bøde for at holde foran sit hus

- Der er tale om en nyansat P-vagt, som er under opsyn, og som begik en fejl, foræller han til Nordjyske, men netdebattøren ANDERS K. tror ikke på, at der er faldet brænde ned på grund af den mystiske fejl-bøde:

- Jeg tror desværre han/hun får et klap på skuldren for godt arbejde, for gik den, så gik den.

- Jo flere tvivlsomme p-afgifter de kan skrive og det løber rundt i forhold til sagsbehandling på dem som skal annulleres (husk det er op til folk selv at bevise man ikke har gjort noget forkert og det kan være svært), så skriver de hellere for mange ud end for få, skriver ANDERS K.

P-bøde for at holde foran egen indkørsel

For et år siden kunne Mads E fortælle den samme historie her på nationen! - også fra Aalborg.

I hvilken by er p-vagterne flittigst?

20.990 klager over p-bøder i én enkelt by