LO-formand: DFs 'værdigrundlag' passer ikke Fælledparken

Et flertal af læserne mener at Dansk Folkeparti er mere arbejderparti end Socialdemokraterne - men Thulesen Dahl er IKKE velkommen på arbejdernes kampdag i Fælledparken d. 1. maj, siger arrangør Peter Kay-Mortensen fra LO i Hovedstaden

Peter Kay Mortensen er formand for LO Hovedstaden, og han vil ikke have have en DF'er på sin talerstol i Fælledparken 1. maj.
Peter Kay Mortensen er formand for LO Hovedstaden, og han vil ikke have have en DF'er på sin talerstol i Fælledparken 1. maj.

- Thorning har fri adgang til mikrofonerne i medierne 364 dage om året.

- 1. maj er min, det er vores. Arbejderkamp - uanset regering.

Sådan skriver Michael Z. i en af de 283 kommentarer artiklen om fløjteprotesten mod Thornings 1. maj-optræden i Fælledparken har fået på nationen!

Se også: Trussel på Facebook: Det får Thorning i hovedet 1. maj

- Hun er ikke arbejder, og hun har et arbejde hun skal passe, så hun har ikke en skid at gøre i Fælledparken, skriver Martin H. og på larmeprotestens egen Facebook-side skriver Michael R L:

- Har alle glemt hvad demokrati rent faktisk er?

Arbejdernes kampdag, ikke politikernes
- Helle Thorning har ret at skulle tale til 1. maj, men ikke mere ret, end vi har til at svare igen, når hun fylder os med løgne. Igen..

- ARBEJDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG er ikke politikernes, men folkets dag, skriver Michael og i en afstemning her på siden, hvor foreløbig 10646 repræsentanter for folket - nemlig læsere - har deltaget, fremgår det da også at Thornings Socialdemokrati kun kan opnå en 4. plads, når det handler om at kalde sig arbejderparti.

Det parti, som flest læsere mener er et 'arbejderparti' er Dansk Folkeparti. På de næste pladser kommer Enhedslisten og SF.

- Men vi inviterer formanden for Socialdemokratiet, det har vi altid gjort, lyder det fra LO Hovedstadens formand Peter Kay Mortensen, der sammen med FTF bestemmer, hvem der skal tale til arbejdernes internationale kampdag på Københavns fælled.

Se også: LO frygter slagsmål i Fælledparken under Thornings tale

Nej, DF er ikke velkommen på talerstolen
- Og vi er rigtig stolte over, at Helle Thorning har sagt ja til at komme, og til dem, der truer med fløjter og larm, vil jeg gerne sige: Bliv væk.

Et flertal af Ekstra Bladets læsere mener, at Dansk Folkeparti er mere arbejderparti end Socialdemokraterne. Kunne du finde på at invitere Thulesen Dahl?

- Nej, han er ikke velkommen til 1. maj hos os. Vi deler ikke værdigrundlag med Dansk Folkeparti, siger Peter Kay Mortensen til nationen!.

Men hvad mener du? Tror du Thulesen-Dahl ville få klapsalver eller fløjteprotest i Fælledparken?

0 kommentarer
Vis kommentarer