Perfekte værter: èn normal, én tyksak og én pind

Nicolai Koppel er suverænt den bedste af de tre Eurovision-værter. Det viser en afstemning blandt 14.868 læsere.

- Showet er super godt lavet, men værterne (på nær Nikolaj) er ærligt talt bare ikke gode nok til noget, der bliver set af 170 mio. mennesker.

Sådan skriver nationens! Ingo i en af de 1000vis af kommentarer, DRs Eurovisons-produktion har fået de seneste dage, Petra P er helt enig:

- Jeg synes, at både Pilou Asbæk og Lise Rønne var overflødige. Nikolaj Koppel var med stor afsted den bedste af de tre værter og så var han også nobelt / passende påklædt til anledningen.

- Gå ud og køb noget pænt tøj til Pilou Asbæk så de to herrer i det mindste ligner hinanden en lille smule og ser præsentable ud, skriver Petra P.

Koppel tre gange så populær
Og i 'Hvilken vært gør det bedst?'-afstemningen scorer Nicolai Koppel da også suverænt flest personlige stemmer. 37 procent af de 14868 læsere, der har stemt, svarer Nikolaj Koppel, mens Pilou Asbæk og Lise Rønne får ca 10 procent. Og mange kritikere skriver om værternes vægt:

Nikolaj Koppel, Lise Rønne og Pilou Asbæk rører lidt for meget ved hinanden - det er en af de ting, udenlandske journalister har bidt mærke i. (Foto: Jens Dresling) Kendte Mode-diktatoren: Hun trænger til skipperlabskovs

- Kim Kardashian skulle været vært. Hun er mega lækker i forhold til det tynde gespenst, skriver P N. f.ex.

En kraftig, en tynd og en kraftig
- Det er dejligt at Pilou er lidt kraftig, så er der en tynd, en normal og en lidt kraftig vært, skriver Johan E, der dermed erklærer sig enig med Jim Lyngvild, der i går skrev om Lise Rønne:

- Hun er jo vidunderlig – især fordi vi kender hende som en charmerende og sprudlende værtinde; men har man intet forudgående kendskab til den mørkhårede alf, vil man nok tænke: ’O.k., det er godt nok en tynd pind, de har valgt til værtinde?’

Se også: Modelbureau jager unge piger foran anoreksi-klinik

Stop nu den vægt hetz
Lise Rønne har kommenteret tyndheds-debatten i Alt for Damerne, hvor hun erklærer at hun har det godt med sin krop, der åbenbart har besluttet sig til at være tynd for tiden. Og så siger hun, at hun ikek kan tage ansvaret for unge pigers liv:

- At give mig ansvaret for unge pigers forhold til deres krop svarer lidt til at lægge ansvaret for, hvordan mit barn trives, over på lærerne og pædagogerne. Jeg synes ikke, det er andres ansvar, hvordan mine børn vokser op og ser på verden og på sig selv. Det er da mit ansvar, siger Lise Rønne i Alt for Damerne og Mitzi R bakker op på nationnen!:

- Nogen er for TYKKE, det er vel jer, der har så travlt med alt den hetz om at Lise er for tynd. Nu er vi altså forskelig skabt, og jeg synes hun er en flot pige, og super godt show, alle tre..

Men hvad tænker du? Er det noget pjat at gå op i TV-værters vægt?

0 kommentarer
Vis kommentarer