Løkke får fine habitter og jeg har ikke råd til kaffe

23 procent af de 48.233 læsere, der har blandet sig debatten om Løkkes underbukser, synes det er fint at Venstre betaler. Resten synes ikke

- Hvis ikke snart der bliver sat en stopper for det svineri med skatteydernes penge så kan Venstre snart ligge side om side på spærrelinjen med kons. folkeparti.

- Det er det væreste svineri i nyere tid. Er det ikke det ene parti så er det det andet! Giv hellere noget til de svageste her i landet..

Skrot hele Christiansborg
Sådan skriver Finn H på Ekstra Bladets Facebook om Venstres indkøb af tøj til Lars Løkke for 152.000. Og Finn er langtfra den eneste, der er forarget over det fine tøj, partiet, der får mange skattekroner, har brugt på formandens fremtræden.

- Sagen er ikke 'lille' - tvært imod.

- Den handler om en lille mandsling som ikke formår at skelne mellem 'dit og mit' og som derudover opfører sig som en sølle gnier.

- Kan man have sådan en person siddende som landets statsminister?? Absolut nej! For god ordens skyld: De kan godt skrotte hele forsamlingen på Christiansborg, skriver nationens! Erik B. og Hanne KR skriver i et læserbrev, at hun er 'frygtelig provokoret':

Har ikke engang råd til kaffe
- Jeg er skolelærer og kan ikke engang byde triste forældre, der skal til krisemøde her på skolen, på en kop kaffe. Øv.

- Jeg bliver så frygtelig provokeret, når jeg ser hvordan de folkevalgte på Christiansborg bare bruger løs af mine penge, skriver Hanne KR, og af de 48.000 læsere, der har svaret på spørgsmålet 'Er det i orden, at Venstre har købt tøj for 152.000 kr. til Lars Løkke?', svarer 77 procent 'nej'.

Hvad mener du? Kan man sammenligne Lars Løkkes habitter med en kop kaffe på lærerværelset?

0 kommentarer
Vis kommentarer