Lilian om jomfru-kommentar fra K-politiker: Stodder

Hvor går grænsen for lumre kommentarer i politiske forhandlinger? Se og lyt denne ordveksling mellem konservative Jacob Næsager og liberale Lilian Kaule

- Gal det var pinligt...

Sådan skriver SF'eren Leif Donbæk, om den kommentar - og det efterfølgende smil - Konservative Jacob Næsager fyrede af mod Liberal Alliances Lillian Kaule i Københavns Borgerrepræsentation under nogle forhandlinger om mindre bureaukrati for kommunens institutioner.

- Klam fætter, fortsætter Allan Lavridsen på Lilians Facebook-side, og på youtube - hvor klippet med Lillian og Jacob har fået 1412 visninger på bare 19 timer - skriver Jeppe Christensen:

- Han kan forsøge at være så sjov han vil i sin fritid, men hvad fanden er det for en opførsel at spilde tiden på talerstolen med sådan en gang ævl.

- Tag dig sammen, Jakob Næsager. Det er ikke din opgave at være morsom, skriver Jeppe.

Mere gentleman mindre stodder
Jacob Næsager mener at hans bemærkning, 'det var en rigtig jomfrutale fra Liberal Alliances ordfører, hvor hun starter medat sige nej, nej. nej, og slutter med at sige ja ja ja', er helt i tråd med de traditioner, der gælder i politik, men Lilian synes det ville klæde den konservative folketingskandidat at skrue lidt ned for charmen:

- Det vil klæde den konservative gruppeformand at være lidt mere gentleman og lidt mindre stodder. Jeg er ikke sart og undlod at returnere Jakob Næsagers lumre kommentar med andet end hovedrysten.

- Men jeg håber da, at Jakob Næsager fremover vil besinde sig og skrue lidt ned for charmen, siger Lilian.

Se klippet ovenfor: Er Jacob sjov eller er han lummer?

0 kommentarer
Vis kommentarer