Øver sig på skolereform: Elever skal møde 8.00 lørdag

Hvad fanden er meningen, lyder det fra nationens! Finn R, der synes det er nok med fem skoledage. Men hans søns skole på Vesterbro varmer op til skolereformen, så Finn skal tidligt op på lørdag

Kan skolen inddrage weekenden? Nej, mener nationens! Finn R, der skal sende sin søn i skole på lørdag. Kl. 8.00. (arkivfoto)
Kan skolen inddrage weekenden? Nej, mener nationens! Finn R, der skal sende sin søn i skole på lørdag. Kl. 8.00. (arkivfoto)

- Kære forældre på 4. årgang,

- I næste uge er der som varslet en lidt særlig uge, nemlig reformugen, hvor vi afprøver nogle af de nye tiltag, som kommer til at gøre sig gældende til næste år.

- Nederst vil I finde et skema over ugen med tidspunkter og indhold. Generelt for ugen er at eleverne ikke går i deres sædvanlige klasser, men er delt i værksteder.

Sådan skriver lærerne på Tove Ditlevskolen, og nationens! Finn R er rasende. For da han kigger nederst i skoleskemaet får han øje på, at hans normale fridag - lørdag - pludselig er inddraget.

- Hvad fanden er meningen?

- Jeg synes i forvejen, der er mange arrangementer, man skal til på den skole, og nu også lørdag. Kl. 8.00, skriver Finn, der heller ikke er vild med, at lærerne tydeligvis forventer, at nogle forældre 'tager lidt mad med til eleverne/kage/frugt med til eleverne.'

- Vi glæder os, slutter lærerne, men hvad mener du?

Forstår du Finns frustation over skolearrangementer i weekenden?

0 kommentarer
Vis kommentarer