Annonce:
Annonce:

Politi dropper aflivning: Charlie er hjemme igen

Charlie og Charlies ejer blev genforenet i går efter to en halv måned i helvede. I april bed Charlie en anden hund, og politiet endte med at hente og true med aflivning. Men nu er den hjemem igen

Annonce:
Følg nationen!

- Gåsehud og tårer i øjnene...- kæmpe stort tillykke Charlie og Charlies ejermand.

- HIP HIP HIP HUURRAA Og HIP HIP HUUURRAAA til Foreningen Fair Dog Fan side for jeres kæmpe arbejde. Knus og krams herfra

Sådan skriver Heidi P. på Foreningen Fair Dogs hjemmeside i en kommentar til at Charlie, den lille franske bulldog, der blev udsat for en gang paragrafroderi hos politiet, og truet med aflivning, nu er hjemme hos sin ejer.

Politi: Undskyld fejlen, Charlie skal alligevel aflives

Charlie bed en anden hund i øret, og politiet afgjorde først, at den skulle til konsultation hos en hundeekspert. Pyha, tænket ejeren, der var overbevist om at hendes hund ville overbevise eksperten om at den skulle have lov til at leve videre, men så kom politiet på andre tanker, hentede Charlie og gjorde klar til aflivning. Fair Dog klagede, og klagede, og i går - uden forklaring - fik Charlies ejer så sin hund tilbage.

Annonce:

Et juridisk tovtrækkeri
- Det har været noget af et juridisk tovtrækkeri, men nu er Charlie hjemme igen, siger Charlotte fra Fair Dog, der har på fornemmelsen, at det er den nye hundelovs regel om, at hunde-ejere, hvis hunde bider andre hunde, fremover har ret til at få en udtalelse om deres hund fra en hundeekspert, før politiet afliver den.

Minister sætter samtlige hundeaflivninger i bero

- Jeg vil opfordre alle de hundeejere, der har en hund i politiets varetægt, til at bede om at få sagen genoptaget, siger Charlotte, Fair Dog, der anslår at der sidder cirka 50 hunde i forvarring rundt i Danmark.

Hvad tror du? Er det slut med at hunde, der bider andre hunde, bliver aflivet?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: