Politiet forstår det ikke: Ole fik to pas med posten

Ole bestilte et nyt pas, men fik to nye pas. Det forstår han ikke, og det gør Rigspolitiet heller ikke. Har du også oplevet at det digitale Danmark roder?

Ole Busk bestilte nyt pas - og fik tilsendt to. Vi har slettet numrene og hans cpr-nummer. (Foto: Privat)
Ole Busk bestilte nyt pas - og fik tilsendt to. Vi har slettet numrene og hans cpr-nummer. (Foto: Privat)

- Jeg er lidt rådvild. Jeg ansøgte om fornyelse af pas, og har fået to.

- Jeg mener, at der er begået fejl.

Sådan skriver nationens! Ole Busk, der skulle have nyt pas og gik på Borger.dk, som han er oplyst om, at man skal. I dag har han så modtaget hele to pas, men han har svært ved at forestille sig, at der skulle være tale om et slagtilbud eller ophørs-udsalg fra Rigspolitiets side. Og så er han skuffet over at det digitale system, som hele det offentlige Danmark er så lykkelig for, viser sig ikke at virke:

Se også: Mister 80.000 kr: Glemte at tjekke e-boks i 30 måneder

Er der overhovedet noget, der fungerer?
- Jeg lever af folkepensionen, så er det da en stor udgift, at skulle investere i digitalt udstyr for at hav forbindelse med det offentlige.

- Vi sparer penge, siger de, men for mig at se, så smider vi vores egne og skattekronerne ud i luften, skriver Ole der mener, at hans pas-ekspedition viser, at man ikke kan stole på det digitale Danmark.

- Når jeg ser forsiderne på aviserne, så tænker jeg, 'Er der overhovedet noget, der fungerer', skriver Ole, og hos Rigspolitiet, der ganske rigtigt er øverste ansvarlige for pasudstedelse i Danmark, forstår man heller ikke, hvad der er sket:

Han skal henvende sig
- Vi har i går talt med borgeren, og han har fået besked om, at han skal henvende sig til borgerservice i Ikast/Brande kommune.

- Vi har samtidig bedt kommunen om en forklaring på, hvordan det har kunnet ladet sig gøre, at der er udstedt to pas til samme mand, skriver Rigspolitiet til nationen!

Hvor mange har fået to pas?
Mens politiet finder en forklaring på de to pas, vil Ole gerne spørge om andre, der har bestilt pas på Borger.dk, også har fået to pas:

- For da jeg fortalte min søn om det, så sagde han, at han da bare ville smide det ene ned i skuffen. Det er jo uhyggeligt, hvis der er andre, som bare har dem til at ligge i skuffen, slutter Ole.

Men hvad ville du have gjort, hvis du havde fået to pas?

0 kommentarer
Vis kommentarer