Lars til Hizb-Ut: Rejs så ned til jeres kalifat

I går erklærede terrorgruppen ISIL/ISIS at de nu regerede et 'kalifat' - et muslimsk drømmesamfund. Socialdemokaternes Lars Aslan opfordrer nu danske Hizb-Ut-Tahrir medlemmer til at pakke kufferten

S-ordfører Lars Aslan Rasmussen er ikke i tvivl: Nu hvor ISIS/ISIL har udråbt et kalifat, bør danske Hizb-Ut-Tahrir-medlemmer rejse ud af Danmark, og deltage i opbygningen af drømmestaten. (Foto: POLFOTO)
S-ordfører Lars Aslan Rasmussen er ikke i tvivl: Nu hvor ISIS/ISIL har udråbt et kalifat, bør danske Hizb-Ut-Tahrir-medlemmer rejse ud af Danmark, og deltage i opbygningen af drømmestaten. (Foto: POLFOTO)
Følg nationen!

- Jeg bliver faktisk bekymret for hvordan det kommer til at gå for hele befolkningen i Mellemøsten hvis projektet lykkes? Og hvad med Vesteuropa?

Sådan skriver Jette C. på Ekstra Bladets Facebook-side i en kommentar til, at terrorgruppen ISIS/ISIL, i går erklærede 'kalifatet', der skal omfatte hele den muslimske verden og regeres via sharialov. I første omgang vil ISIS/ISIL, etablere en stat i et område, der dækker dele af Irak og Syrien, og Jette er ikke den eneste, der er bekymret:

- Tankevækkende og samtidig foruroligende med alt det der er foregået og med tabet af mange menneskeliv blandt andet danske, skriver Michael N.

Isil udråber sin egen stat  

Den københavnske kommunalpolitiker Lars Aslan Rasmussen - han sidder i Borgerrepræsentationen for Socialdemokraterne - kan dog se noget positivt ved kalitatet. Ikke fordi han selv synes sharia er den rigtige måde atstyre t land på - men det kender han nogen, der synes. I et åbent brev, han har givet overskriften 'Kære medlemmeraf Hizb ut Tahrir: Så kan I godt pakke kufferten' skriver han derfor:

-  Vi har ofte stødt ind i hinanden på Nørrebros gader eller ved offentlige møder. Her har I altid haft travlt med at belære mig om, hvor skønt det ville være at leve i et kalifat.

Ekspert om terrorgruppes stat: Virker som storhedsvanvid  

- Hver gang har jeg spurgt Jer om, hvorfor I ikke bare rejser ud af Danmark, når nu I hader vores land så meget. Til det har I har svaret, at kalifatet endnu ikke findes noget sted på Jorden. Men det gør det nu.

- I weekenden udråbte terrorgruppen ISIS en kalifatstat i det område de kontrollerer i Syrien og Irak. Ganske vist var de heltemodige islamister nødt til først, at bagbinde deres modstandere og skyde dem ned bagfra, på bedste heroisk vis. Men nu er kalifatet her altså. Og tillykke med det. 

Fri for ytringsfrihed
- Jeg går derfor ud fra, at I alle sammen straks pakker Jeres kufferter og rejser ud af Danmark til det nye paradis. Her er I helt sikkert fri for høje sociale ydelser, gratis undervisning, ytringsfrihed, ligestilling og andre irriterende ting, som kendetegner det danske samfund.

- Men I for så meget godt til gengæld: Ingen kvinder i gadebilledet, offentlige halshugninger af kristne og andre minoriteter, og en enkelt leder der på ordre for Gud bestemmer alt. Som sagt ønsker jeg Jer alle en rigtig god tur ned til kalifatet, og skulle det knibe med pengene til flybilletten, er jeg sikker på at vi er mange der gerne vil give en økonomisk håndsrækning til en enkeltbillet, skriver Lars Aslanm, men hvad tror du?

Er der muslimer i Danmark, der hellere vil bo i kalifatet? Og vil du give en økonomisk håndsrækning til folk, der gerne vil flytte fra Danmark til kalifatet?

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Lad os hermed rose de radikale