Datteren blev stjålet: Nu vil Danmarks anonymous hjælpe

 

Per og Ketty kæmper på andet år for at få lov til at besøge deres datter Karina på Hammel Neurocenter. Nu går en person, der kalder sig Danmarks Anonymous ind i kampen.
Per og Ketty kæmper på andet år for at få lov til at besøge deres datter Karina på Hammel Neurocenter. Nu går en person, der kalder sig Danmarks Anonymous ind i kampen.

- Jeg er Anonymous fra Danmark.

- Vi har fulgt de medicinske systemer, og føler os nødsaget til lave denne video, fordi vi har et stort problem i Danmark.

Sådan siger en maskeret mandsstemme i en youtube-video, der opfordrer folk, der støtter Karinas forældre i deres kamp for at få lov til at se deres datter, til at iværksætte en telefonstorm mod Karinas læger

Voldsomt: 5 betjente tvangsindlægger 24-årig

Læge forbyder mor og far at besøge ligbleg datter

- 'OP Free Karina' - 'Event Whistle starter d. 1/9-2014 og slutter når Karina er sat fri. Dette er første event i en række månedlige events, står der videre om videoen, der er blevet set 544 gange - og har fået seks positive likes. En af dem, der støtter Karina's forældre er Zanny A:

Tænk hvis din datter blev erklæret sindssyg
-  Tænk hvis det var din datter, som pludselig blev erklæret sindssyg fordi hun har en sygdom, som ikke er udbredt eller anerkendt i Danmark.

- Kronisk træthedssymdrom ME eller CFS er IKKE en funktionel lidelse, som man kan få samtale terapi eller genoptræning eller psykofarmaka imod, skriver Zanny.

Sagen om Karinas tvangsindlæggelese har varet i halvandet år, og forældrene har brugt flere hundrede tusinde kroner på advokathjælp. Sagen har også vakt opmærksomhed i udlandet:

 Demo foran dansk ambassade

Men hvad mener du? Er det en god ide at Anonymous nu går ind i kampen?