nationen! valgte rigtigt: Angela i lilla trusser vandt

Angela fik flest stemmer da nationen! skulle dele ét wildcard til skønhedskonkurrence Queen of Scandinavia ud i foråret

Angela løb med sejren foran 32 piger, da nationen! i foråret skulle finde en pige med skønhedsdronningspotentiale. Og i lørdag løb hun så med titlen Miss Supranational, da Queen of Scandinavia holdt finale. (Foto: Jan Igaard)
Angela løb med sejren foran 32 piger, da nationen! i foråret skulle finde en pige med skønhedsdronningspotentiale. Og i lørdag løb hun så med titlen Miss Supranational, da Queen of Scandinavia holdt finale. (Foto: Jan Igaard)
Følg nationen!

- En masse nye grænser er prøvet af og det har været en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

- Denne weekend har givet mig endnu mere blod på tanden hvad angår skønhedskonkurrencer, og jeg kan ikke vente med at komme ud og repræsentere Danmark internationalt.

Sådan siger Angela, der i lørdags vandt en af de fire skønhedsdronnings titler, der var på spil til Queen of Scandinavias store finaleshow.

De 19 andre finalister var udvalgt af en skønhedskyndig jury, mens Angela havde vundet sin plads i finalen her på nationen! Hun fik næsten hver tredje af de 17,276 stemmer og det bragte hende direkte i finalen.

 

Sådan så Angela ud, da hun vandt nationens! skønhedskonkurrence.

Nu er det alvor: Hvilken pige skal have alt betalt?

Dommerne var enige med nationens læsere og har nu sendt Angela videre til den internationale skønhedskonkurrence Miss Supranational, hvor hun i december skal kæmpe for at føre Danmark til sejr.

- Jeg glæder mig til at vise hvad Danmark har at byde på, og stifte en masse nye bekendtskaber. At være en af de fire vindere til konkurrencen, bekræftede mig I at jeg kan hvad jeg vil, og nok skal opnå de mål jeg sætter mig for, siger Angela, der skal dyste i skønhed med piger fra 50 andre lande. Miss Supranational blev sidste år vundet af Mutya Johanna Datul fra Filipinerne:

 

De andre tre vindere ved lørdagens Queen of Scandinavia blev:

Mia Fabricius  - Top Model Of The World Denmark 2014

Kimmie Nørby – Miss Tourism International Denmark 2014

Rosa Jacobsen – Miss Intercontinental Denmark 2014.

Ni titler: Mega-år for danske miss'er

Skønne piger, store forventninger
Josephine Helbrandt, som selv har fejret modeltriumfer og arrangerer Queen of Scandinavia, siger:

- Jeg har store forventninger til alle fire piger og jeg tror de kommer til at gøre det rigtig godt ved de internationale finaler.

- De imponerede hele dommerpanelet i lørdags og hvis de fortsætter med samme stil og forbereder sig godt, så tror jeg på at de alle fire kan tage præmier med hjem til Danmark.

Hvad tror du - vinder Angela den internationale Miss Supranational?

 

 

 

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+