Nu sidder tanden fast: Hjemmelavet tandpasta hitter

Kokosolie, natron og pebermynte moset sammen virker åbenbart som et mirakel i munden, hvis man skal tro på almindelige danskere

- Jeg købte de 3 ingredienser og fik dem mixet med det samme, og min mand og jeg har nu brugt tandpastaen 3 - 4 gange.

- Vi er meget begejstrede. Glatte tænder, som hvis de lige er rensede fra tandlægen.

- Ingen isninger, som jeg ellers døjer meget med, og i det hele taget meget tilfredse. Jeg er så overrasket over at man med det samme føler så stor forbedring/lindring på hidtidige gener. Tusinde tak for opskriften :))

Nu sidder min tand fast
Sådan skriver Mie HH på Charlotte Bjørn Poulsens Facebook-side i en af de 255 kommentarer en meget simpel opskrift på hjemmelavet tandpasta har fået.

Sådan ser den hjemmelavede tandpasta ud.
Sådan ser den hjemmelavede tandpasta ud.

- Ved at skylle munden i kokosolie har en af mine tænder også sat sig fast. Det var ellers en tand som tandlægen ville rykke ud, fordi der var fremskreden paradentose i den!

- Tandlægen rystede på hovedet og tror jeg er magiker eller sådan noget, da han ved selvsyn tjekkede at tanden var groet fast igen og i tilsyneladende fin stand, skriver Torben T, og Camilla T er også glad for opskriften - selv om hun synes den efterlader en fedtet eftersmag:

Fedtet eftersmag
- Så fik vi osse prøvet den, men jeg har godt nok svært ved den fedtede fornemmelse. Kan dog efter kun to gange se forskel på renheden inde på kindtænderne - imponerende  Håber jeg kan vænne mig til den... 

Charlotte glæder sig over de 10.000 delinger hendes opskrift har fået - og synes det er en god ide, at flere lærer den.

Hvad med dig? har du selv prøvet at lave tandpasta - og virker den?