Danmarks bedste nummer

Så er der tre uger til den store MCfight-night-finale - og nationen! har lovet at hjælpe med et finde 7 nummer-piger. Er det dig?

Nummerpiger til MC's Fight Night, nummerpiger til rigtige boksekampe, grid girls til Speedway-løb og skønhedsdronninger.

Se også: 4 brunetter og 15 mænd i lædertøj

Se også: For hardcore til Kessler: Sletter bare bryster

Se også: Wow - kig en ekstra gang på de baglygter

Jo, nationens! hårdt prøvede panel af kvinde-eksperter har været brugt mange gange, og nu skal I til det igen.

Syv skønne kvinder skal nemlig i ringen når finalen i MC's Fight Night skal løbe af stablen d. 27. september, og Ekstra Bladets læsere har fået æren at bestemme hvilke.

Se også: Glad nummerpige siger tak med numsefoto

Det kommer til at foregå som det plejer. Hvis du vil være nummerpige, skal du sende en mail med et foto af dig selv - et foto du selv har rettighederne, vel at mærke - og så laver vi et antal afstemninger her på siden.

Sådan så det ud sidste år. Foto: fightnight.dk/Christian Hjorth
Sådan så det ud sidste år. Foto: fightnight.dk/Christian Hjorth

Mail til nationen1@eb.dk
Du skal være klar til at tage til København d. 27. september - og muligvis også en dag i ugen op til, hvis der bliver behov for at øve kunsten at bære et papskilt rundt i ringen mens 1800 glubske, piftende hip-hop-vilde publikummer ser på.

Du skal sende dit foto nationen1@eb.dk - skriv evt også, hvorfor du gerne vil være nummerpige. Det gjorde Kimmi helt tilbage i 2009 f.ex:

Se også: Piger fra 1. heat - Jyllands lækreste krop?

 

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer