Efterlysning: Danske muslimer der ikke støtter IS

I England har imamer i dag udstedt en fatwa mod de britiske muslimer, der rejser til Syrien oh kæmper for IS. I Danmark har en iman sagt han støtter IS

- Muslimske organisationers modstand mod IS er nødvendig.

- Og offentlige manifestationer....... vil være en skarp markering af modstanden, som IS skal møde inden for og uden for det muslimske samfund.

Sådan skrev Politikens lederskribent hdn i sidste uge, og i dag på nationen! er der adskillige, der fremfører samme ønske i kommentarerne til Fadi Abdallah fra moskeen i Grimhøjs udtalelser om IS.

Se også: Medier: Dansk moske støtter Islamisk Stat

- Hvor er flertallet af tilfredse og glade muslimer i vores verdens stemme? Hvornår begynder de muslimer som ikke støtter IS at fordømme?, spørger Mi R. og Finn G. synes en muslimsk arrangeret demonstration foran moskeen i Grimshøj ville være på sin plads:

De kunne jo lave en fredelige demo?
- Hvorfor hører vi ikke mere til de muslimer som er imod IS.?

- De kunne jo fint lave en demo imod de moskeer som kommer med den slags udtalelser. Tror mange danskere ville bakke dem op, skriver Finn G.

Se også: TV: 5000 nordmænd på gaden mod islamisme

I England har en række imamer i dag udstedt en fatwa mod de britiske muslimer, der rejser til Syrien og kæmper for IS, og i Norge gik 5000 borgere - muslimer og ikke-muslimer - på gaden mod islamisme i forrige weekend.

Men hvad mener du? Kan man kræve at fredelige muslimer demonstrerer mod ufredelige muslimer?

nationens! Tarek mener 'nej':

- Jeg kan garantere med sikkerhed at de fleste muslimer er imod IS.

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer