Bilejere sure på SKAT: Rykkergebyr på 19 mio er grotesk

FDM opfordrer 300.000 bilejere til at kigge godt efter, når de modtager deres rykker fra SKAT. Mange bør protestere over rykkergebyret, mener FDM

Brian er en af 300.000 danskere, der har fået en uventet hilsen fra SKAT pålagt rykkergebyr på 65 kr.
Brian er en af 300.000 danskere, der har fået en uventet hilsen fra SKAT pålagt rykkergebyr på 65 kr.

- Skat har ikke sendt en regning, de har sendt en rykker.

- Og hvad der er mere grotesk, er at der er pålagt et RYKKERGEBYR på 65 kr., hvilket jeg brokkede mig over telefonisk.

- Det er svineri efter min mening. Selvfølgelig skal de have pengene, men de skal da først sende en regning, før man kan sende en rykker.

De skal ikke tjene på at deres system ikke virker
Sådan skriver nationens! Lars H, der er af de 300.000 danske bilejere, der uden at vide det, er kommet bagud med vægtafgiften fordi SKAT i juni 2012 indførte et nyt Digitalt Motorregister (DMR).

Se også: Bilejer forstår ikke rykker fra SKAT: Betal 5825 kr

Den nye teknik bag DMR har nemlig betydet, at SKAT først er blevet klar til at udsende rykkere til 300.000 bilejere nu. Og Lars er ikke den eneste, der undrer sig over, at man skal betale gebyr for en regning, man ikke kan huske, at man har modtaget.

 

FDM: Totalt rod hos SKAT
- Hvis SKAT udsender rykkere til 300.000 om ugen, så er der jo ingen der har betalt hvilket = at ingen har fået opkrævningen.

- Og det skal SKAT så tjene 19 mio kr. på i rykkergebyrer - for at SKAT har 'glemt' at udsende opkræving! De er k**** d***** blevet for dygtige, skriver Ib Fidelius Adeltand og hos FDM tøver chefen for kunderådgivning, Per Alkestrup, da heller med at opfordre bilejere til at protestere over gebyret.

- Vi tror ikke på, at 300.000 bilejere ikke har orden i deres regninger.

- Det her viser bare, at der er totalt rod hos SKAT, og vi opfordrer folk til at skrive til SKAT for at blive fritage for gebyret.

- Selvfølgelig skal man protestere, hvis man bliver præsenteret for et rykkergebyr for en regning, man ikke mener, man har modtaget, siger Per Alkestrup.

SKAT rykker 300.000 bilejere for tilsammen 1 milliard - og har pålagt bilejerne rykkergebyrer for 19 millioner kroner.

Synes du den nye skatteminister skal gå ind i sagen?

 

0 kommentarer
Vis kommentarer