Se hvor godt de bryster sidder

Hvad skal man gøre for at få mænd til at bruge sikkerhedssele? Jo i Rumænien synes de, at fastspændte bryster er den rigtige metode

- #Seatbeltb00bing bruger sex i en god sag, fordi den får sikkerhedsseler til at blive cool og sexede og dermed umulige for mænd at ignorere.

Sådan skriver Ioana Mihai, Junior Social Media Manager i det rumænske PR-bureau, der har fået opgaven at få mænd til at bruge sikkerhedssele.

 

Hver 7. kørte uden sele i Danmark
I Rumænien er det nemlig ikke smart at køre med sikerhedssele - og i Danmark er selesnydere da også nogle af dem, der oftest falder i politiets razziafælder. I 2013 gennemførte politiet 138 kontroller i hele landet. De standsede i alt 6.863 biler. Af dem blev 1.060 personer sigtet for ikke at bruge sikkerhedssele, og 48 førere blev sigtet for at have børn i bilen, der ikke var spændt fast.

- Da vi så det her oplæg til en kampagne, var vi på med det samme.

Den virker allerede
- Og vi kan se, at den virker - både nationalt og internationalt, siger Constantin Niculescu fra den rumæanske automobilforening ACR, og Ioana fortæller, at der bliver uploadet bryster i sikkerhedssele fra lande som Indonesien, Tyrkiet og Malaysia. Foreløbig mere end 300:

- Det er meget simpelt - vi opfordrer alle kvinder i hele verden (altså også danske kvinder) til at uploade billeder på #Seatbeltb00bing, siger Ioana.

Men hvad siger du? Kører du altid med sikkerhedssele - og tror du kampagne virker?

Du kan også oploade et sele/bryst foto i kommentarfeltet.

 

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer