Kvalifikationer: Store bryster, god røv, smal talje

nationen! har lovet at skaffe 7 nummerpiger til finalen i MCs Fight Night d. 27. september. Line på 18 er superinteresseret

Sådan præsenterer Line sig - hvis du også vil deltage i afstemningen om at blive nummerpige til MCs Fight Nigth, skal du sende billeder og text til nationen1@eb.dk inden søndag midnat. (Foto: privat)
Sådan præsenterer Line sig - hvis du også vil deltage i afstemningen om at blive nummerpige til MCs Fight Nigth, skal du sende billeder og text til nationen1@eb.dk inden søndag midnat. (Foto: privat)

- Mit navn er Line og jeg er en frisk ung pige på 18 år. Jeg er super interesseret i at kunne få lov til at blive nummerpige til Fightnight! 

Sådan skriver én af de søde, skønne, friske og flotte piger, der har sendt billeder ind for at deltage i afstemningen om at blive en af syv nummerpiger, der skal holde styr på rapperne i bokseringen til den grande finale i MCs Fight Night d. 27. september i de fornemme omgivelser i DRs Koncerthus på Amager. Line mener selv hun har kvalifikationerne i orden:

- Bare fordi jeg ikke er Blondine, fortjener jeg da en stemme. Kom så DK det ik 1999 baywatch style mere hehe, skriver Arenze O..(Foto fra statisten nationen Pivfræk kommentartråd med halvnøgne piger

- Jeg er en udadvendt super køn pige som bare elsker fester - og især være midtpunktet.

Mændene kan godt lide mit udseende
- Det er jeg normalt af sig selv, alene grundet mig udseende, da jeg har store bryster, god røv og smal talje - det kan mændene jo godt lide ;-) Og jeg nyder altid opmærksomheden.

- Jeg elsker at sætte festerne i gang og er også i gang med at samle et netværk så jeg kan komme ud og arbejde som eventmodel. Jeg skal også være med i M!'s forsidejagt 2015, hihi.

nationen De bryster er for store til Kessler

Fightnight med mig som lidt af et midtpunkt
- Jeg elsker rap og hiphop, så derfor er Fightnight en helt oplagt mulighed at kunne få lov til at fyre den af med en helt masse mennesker - og være lidt at et midtpunkt, som får en allerede fed fest endnu mere i gang, skriver Line, der nok skal klare sig godt i afstemningen, som går i gang på mandag.

Hvis du også har lyst til at være nummerpige, skal du gøre som Line - sende et par linjer om dig selv og nogle billeder (vigtigt, at det er billeder du har rettighederne til) på denne mail.

Gør det inden søndag midnat - så går vi i gang med afstemningen mandag.