Hvide striber på himlen - derfor skal du være bange

Lørdag d. 27 september er der demonstration mod de hvide striber på himlen.

- Danskerne er totalt uvidende om dette emne og for dem, som overhovedet har hørt ordet chemtrails før, er det et ord, der er synonymt med 'konspirationsteori'.

- Vi SKAL have folk til at indse alvoren og realiteten i det her nu!

Sådan skriver Heine Holger om den demonstration mod chemtrails - de hvide striber der engang imellem pryder himlen - han er ved at arrangere i København d. 27. september. 

De vil bestemme over vejret
Han - og adskillige andre - mener, at 'nogen' bevidst er ved at lave et lag af aluminium, barium og strontium-salte eller partikler. Et lag, der skal/kan bruges til at manipulere vejret i hele verden. Og i det åbne brev Folketingets Miljøudvalg har modtaget, kan man læse om en flymekaniker, der ved et tilfælde opdagede, hvordan metallerne bliver sprøjtet ud over himlen:

- Nogle af flyene i hans selskab og et andet selskab er udstyret med et godt skjult system af tanke, pumper og rør, der ender i en række meget små dyser langs begge vingers kanter, sådan at tankenes indhold kan sprøjtes ud i luften uden at nogen opdager noget som helst.

 

Det hele bliver styret af en hemmelig kontrolboks
- Alt sammen styret af en kontrol-boks der ikke er forbundet med cockpittet eller andet, men som åbenbart kan forudprogrammeres til at igangsætte sprayningen automatisk, f.eks. når flyet når op i en vis højde.

- Han kunne se at aerosol-tankene kunne fyldes op gennem et skjult dæksel ved siden af dækslet til tømning af flyets toilet-tanke, står der i brevet, der er skrevet/redigeret af Henrik Rosenø.

For to år siden skrev nationens! Mads W og Frank S om de hvide striber på himlen, og dengang var det mere end 40.000 læsere, der blandede sig i debatten.

De hvide striber på himlen gør mig bange

Hvad mener du? er du bange for de hvide striber på himlen? Og skal du med til demonstration d. 27.9?