Hvide striber på himlen - derfor skal du være bange

Lørdag d. 27 september er der demonstration mod de hvide striber på himlen.

- Danskerne er totalt uvidende om dette emne og for dem, som overhovedet har hørt ordet chemtrails før, er det et ord, der er synonymt med 'konspirationsteori'.

- Vi SKAL have folk til at indse alvoren og realiteten i det her nu!

Sådan skriver Heine Holger om den demonstration mod chemtrails - de hvide striber der engang imellem pryder himlen - han er ved at arrangere i København d. 27. september. 

De vil bestemme over vejret
Han - og adskillige andre - mener, at 'nogen' bevidst er ved at lave et lag af aluminium, barium og strontium-salte eller partikler. Et lag, der skal/kan bruges til at manipulere vejret i hele verden. Og i det åbne brev Folketingets Miljøudvalg har modtaget, kan man læse om en flymekaniker, der ved et tilfælde opdagede, hvordan metallerne bliver sprøjtet ud over himlen:

- Nogle af flyene i hans selskab og et andet selskab er udstyret med et godt skjult system af tanke, pumper og rør, der ender i en række meget små dyser langs begge vingers kanter, sådan at tankenes indhold kan sprøjtes ud i luften uden at nogen opdager noget som helst.

 

Det hele bliver styret af en hemmelig kontrolboks
- Alt sammen styret af en kontrol-boks der ikke er forbundet med cockpittet eller andet, men som åbenbart kan forudprogrammeres til at igangsætte sprayningen automatisk, f.eks. når flyet når op i en vis højde.

- Han kunne se at aerosol-tankene kunne fyldes op gennem et skjult dæksel ved siden af dækslet til tømning af flyets toilet-tanke, står der i brevet, der er skrevet/redigeret af Henrik Rosenø.

For to år siden skrev nationens! Mads W og Frank S om de hvide striber på himlen, og dengang var det mere end 40.000 læsere, der blandede sig i debatten.

Se også: De hvide striber på himlen gør mig bange

Hvad mener du? er du bange for de hvide striber på himlen? Og skal du med til demonstration d. 27.9?

Er du bange for de hvide striber på himlen?

Se resultat

Er du bange for de hvide striber på himlen?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen